Light scent-aromahöyrystin

Päivi BlöchlTuoksulyhdyt ja –lamputLeave a Comment

Light scent-aromahöyrystin on monikäyttöinen laite huonetuoksuille huoneilman raikastamiseen.

Vesi ja eteerinen öljy laitetaan vesisäiliöön ja ultraäänen avulla se sumuttaa erityisen pehmeästi tuoksun huoneeseen. Aidoilla, luonnonmukaisilla eteerisillä öljyillä voit vaikuttaa positiivisesti terveyteesi ja hyvinvointiisi. Lisäksi vaihtuvat valoefektit huolehtivat rentoutumisesta ja harmoniasta.

Jokaisella henkäyksellä tunnistamme erilaisia tuoksuja ja hajuja – siellä missä tuoksuu hyvältä, voimme hyvin – näin yksinkertainen on huonetuoksujen vaikutus. Euroopan teollisuusmaissa ihmiset viettävät noin 90% ajastaan sisätiloissa! Huono sisäilma syntyy tuulettamattomasta, täydestä tilasta, tupakanhajusta, rakennuksen hajuista, sähkölaitteista kuten kopiokoneesta tai ilmastointilaitteesta jne. Tämä tuntuu epämiellyttävältä tai jopa häiritsevältä ja voi aiheuttaa myös terveydellisiä ongelmia. Eteerisiä öljyjä voidaan käyttää sisäilmassa edistämään ja tukemaan hyvänolon tunnetta, elämäniloa, motivaatiota ja terveyttä.

Laitteen käyttöönottoa varten avaa lasikansi, täytä mittakulho vedellä merkkiin asti (max. 60 ml) ja lisää veteen haluttua eteeristä öljyä halutun vaikutuksen mukaan 5-10 tippaa. Laita laite sähköverkkoon adapterin avulla ja laita Light Scent päälle.

Huomaamattoman ultaäänivärähtelyn ansiosta vesi ja eteerinen öljy muuttuu sumumaiseksi höyryksi ja muuttuu nopeasti huoneilmaa ja läsnäolijoita hoitavaksi.

Light Scent- laitteen erityisiä ominaisuuksia:
• aromien höyrytys on mahdollista 3 eri vahvuudella: voimakas, kevyt ja poissa päältä.
• höyrytyksen intervallikäyttö: 30 sekuntia päällä, 30 sekuntia taukoa jne.
• erittäin hoitava tapa, luonnonpuhtaat öljyt leviävät tehokkaasti
huoneilmaan.
• LED-toiminnot huolehtivat valoefekteistä. Napin painalluksella voi valita joko vaihtuvan valon, halutun värin tai sulkea laitteen pois päältä.
• soveltuu 25-30 neliön tilaan
• hienostunut ja ajaton design

Puhdistus ja hoito: Kun peset laitetta, laite on oltava pois päältä ja irti adapterista. Kaada vesi pois. Pese vesisäiliö kostealla liinalla.
Ulkopuolelta laitteen voi puhdistaa kuivalla mikrokuituliinalla.

Vinkki: Veden kovuudesta ja käyttöajasta riippuen on ultraäänikalvolla rajoitettu elinikä (valmistajan mukaan n. 3000 käyttötuntia). Lisäkalvoa voi tilata tarvittaessa.

Tuotenumero:

19983 – € 65,00

Toimitus: Light Scent aromahöyrystin, sis. kaapelin ja mittakulhon vedelle

Höyrystimen mitat: 125 x 137,5 mm

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen.  Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä.  Lisää tietoa alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *