Leivonnaiset & Hehkuviini-tuoksusekoitus (Gebäck & Glühwein)

Päivi BlöchlEteeriset öljyt, Tuoksusekoitukset, YleistäLeave a Comment

Leivonnaiset & Hehkuviini-tuoksusekoitus (Gebäck & Glühwein)

Tämä jouluinen, valmis tuoksusekoitus on tarkoitettu erityisesti joululeivonnaisten sekä glögin tai hehkuviinin  maustamiseen. Se koostuu luomulaatuisista eteerisistä öljyistä kuten appelsiinista, sitruunasta, kanelipuun lehdistä ja neilikan nupuista sekä luonnollisesta, 98% alkoholista.  Sekoitusta voidaan käyttää useaan eri tarkoitukseen – antamaan joulun tuoksua hehkuviiniin, glögiin, hedelmäpunssiin, joululeivonnaisiin, piparkakkutaikinaan, mihin vain. Se sopii myös suklaasta valmistettuihin jälkiruokiin tai erilaisiin kakkuihin.

Vinkki aromakeittiöön: Hehkuviini tai glögi maustettuna luonnollisilla eteerisillä öljyillä

1 l punaviiniä

400 ml vettä

1 kanelitanko

4 reilua ruokalusikallista sokeria

10 tippaa Gebäck & Glühwein-luomu-tuoksusekoitusta

Valmistus: Lämmitä punaviini ja vesi kattilassa hiljalleen, anna kanelitankojen uida mukana. Sekoita Gebäck&Glüchwein-tuoksusekoitus hyvin sokeriin ( eteeriset öljyt tarvitsevat emulgaattorin sekoittuakseen veteen, tässä tapauksessa punaviiniin ja veteen). Lisää sokeri-öljysekoitus lämmitettyyn punaviiniin.

Vinkki: Tätä sekoitusta voit tietenkin käyttää myös huoneilman jouluiseen raikastamiseen ja tuoksutukseen. Appelsiinin, sitruunan, kanelin sekä neilikan tuoksut sopivat mitä parhaiten adventtiaikaan ja ne luovat miellyttävän, jouluntuoksuisen tunnelman.

Vaikutus: lämmittävä, verenkiertoa edistävä ja mielialaa kohottava

Käyttö: aromakeittiössä ruoanlaittoon, glögin, hehkuviinin, punssin ja leivonnaisten aromatisointiin sekä huoneilman raikastamiseen

Sisältää: puhdasta alkoholia, luomulaatuista appelsiini-, sitruuna-, kanelipuun lehti- sekä neilikan nupun eteeristä öljyä

Tuotenumero:

Bio142 – €8,50 / 10ml

Bio145 – €32,50 / 50ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *