LaWei-kasvovoide

Päivi BlöchlIhonhoitoLeave a Comment

LaWei-kasvovoide

Korkeatasoinen kasvovoide LaWei kehitettiin erityisesti vastaamaan herkän ja tulehdusherkän ihon vaatimuksiin. Herkkäihoisilta ja allergikoilta on tullut paljon positiivista palautetta tästä tuotteesta.

Tämä runsas, hoitava voide soveltuu sekä päivä- että yövoiteeksi.

Lawei voiteen pohja muodostuu korkealaatuisista luontaisista kasviöljyistä kuten jojoba-, argaania- ja kookosöljyistä, lisäksi siihen on yhdistetty tyrninsiemenöljyä ja luonnollista E- vitamiinia. Tämä vaikuttavien aineiden yhdistelmä tasapainottaa talin erittymistä, lisää ihon kosteutta ja ravitsee ihoa. Lisäksi argaania-öljy vaikuttaa ihoa nuorentavasti, se on todellinen luonnon Anti-Aging! Ärsyyntynyt ja tulehdusherkkä iho hoituu hellävaraisesti, kuiva ja halkeileva iho saa uutta hehkua ja elastisuutta. Tyrniöljy antaa iholle päivettyneen sävyn ja saa aikaan antioksidanttisen vaikutuksen!

Ravitsevaan öljypohjaan valitaan erityisen hoitavia eteerisiä öljyjä.

Laventeli, frankinsensi ja muut öljyt hoitavat rasittunutta ihoa ja ne sopivat hyvin herkän ihon tarpeisiin. Voiteessa on upea Anti-Aging eli ikääntymistä hidastava vaikutus, ihoa puhdistavia ominaisuuksia sekä hieno tuoksu, joka tuo tasapainoa ja harmoniaa.

Tuotenumero:

18255 – €26,00 / 30 ml käytännöllisessä ja siistissä pumppupullossa

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä.
Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *