Laventeli vartalovoi, bio (Lavendel Körperbutter bio)

Päivi BlöchlIhonhoitoLeave a Comment

Laventeli Vartalovoi bio on erityisen ihoa hoitava ja ravitseva, ideaali kuivalle ja ärsyyntyneelle iholle sekä päivittäiseen hoitoon sekä pienelle että isolle –sitä  voidaan käyttää sekä vauvan ihonhoitotuotteena että vanhusten ihonhoidossa.

Mikään eteerinen öljy ei ole niin monipuolinen kuin laventeli, rauhoittava, tasapainottava, ihoa hoitava, tulehdusta poistava sekä antibakteerinen. Ravitseva ja hoitava vartalovoide  on todellinen aarre sekä nuorten että vanhempien iholle!

Laventeli-vartalovoin (bio) perustan muodostavat luonnolliset kasviöljyt kuten bio-sheavoi, bio kookosöljy sekä bio-mehiläisvaha. Nämä ravitsevat ihoa, hoitavat varsinkin kuivia ihoalueita, vaikuttavat antibakteerisesti ärsyyntyneellä iholla ja ovat myös hyvin sopivia sekä herkälle iholle että vauvaiholle. Tuotteeseen on sekoitettu sopiva annos bio-laventeliöljyä sekä bio-roomalaista kamomilla-öljyä, jotka antavat parhaan mahdollisen hoitovaikutuksen ja  hienostuneen, lempeän tuoksun. Lisäksi eteeriset öljyt  vaikuttavat psyykkisellä tasolla rauhoittaen ja tukien jokapäiväisessä arjessa. Laventeliöljy vaikuttaa tasapainottavasti, unen tuloa edistävästi, stressiä vähentävästi, Roomalainen kamomilla vaikuttaa hyvin rentouttavasti, vahvistaa hermoja ja tukee herkkää ihoa.

Lavendel-vartalovoin (bio) vaikutus: ravitseva, ihoa hoitava, psyykkisesti tasapainottava, hermoja vahvistava.

Tuotenumero:

14346 – € 14,80

14349 – € 29,90

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.

 

 


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *