Laventeli Suihku- ja Hiusshampoo (Lavendel Dusch- und Haarshampoo)

Päivi BlöchlKylpy- ja suihkutuotteetLeave a Comment

Mieto Laventeli Suihku- ja hiusshampoo on pehmeä iholle ja hoitaa päänahkaa.

Pehmeiden, luonnollista alkuperää olevien pesevien raaka-aineidensa ansioista se sopii vauvaiästä vanhenevaan ihoon! Ideaali ihon ärsytyksissä sekä kutiavalla päänahkalla. Psyykkisellä tasolla laventelin tuoksu vaikuttaa rauhoittavasti, tasapainottavasti sekä stressiä lievittäen.

Nimi laventeli tulee latinalaisesta sanasta „lavare“ joka tarkoittaa pesemistä ja puhdistamista. Laventelin puhdistavat ja antiseptiset ominaisuudet, mm viruksia ja bakteereja vastaan, ovat siis olleet tiedossa jo ammoisina aikoina.

Laventelishampoon perustana on feelingin mieto perusshampoosekoitus, joka sisältää luonnollista alkuperää olevia peseviä raaka-aineita. Ne, yhdistettynä luonnonpuhtaisiin eteerisiin öljyihin, muodostavat erityisen lempeän, mutta vaikutukseltaan tehokkaan shampoon isoille ja pienille.  Laventelishampoo sopii käytettäväksi  sekä suihkugeelinä keholle että shampoona hiuksille , puhtaana siis päästä jalkoihin!

Laventeli suihku-ja hiusshampoon vaikutus: hoitaa ihoa ja päänahkaa, rauhoittaa kutinaa, rauhoittaa mieltä ja hermostoa, tasapainottaa koko kehoa. Ihanteellinen vauvaiholle, aromahoitojen yhteydessä  ja vanhustenhoidossa, ärsyyntyneelle iholle.

Tuotenumero:

15127 – € 8,80 / 200ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.

 

 

 

 


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *