Laus adé-Spray

Päivi BlöchlIhonhoitoLeave a Comment

Laus adé-Spray

Päiväkodit ja koulut alkavat – onko täit tai täikampa tuttua? Toivottavasti ei. Täit viihtyvät sekä puhtaissa että likaisissa päissä ja ne siirtyvät päästä päähän lähikosketuksessa. Tämän vuoksi täit ovat suuri ongelma päiväkodeissa sekä kouluissa.
Naaraspuolinen täi voi päivässä munia jopa 10 munaa, jotka tarrautuvat hiuksen tyveen. Tämän vuoksi munien irroittaminen vaatii erityistä täikampaa.

Jotta täikammalta sekä hiuspohjaa kuormittavilta shampoilta säästyttäisiin, suosittelemme Feeling Lausfrei-shampoota sekä Laus adé-sprayta ennaltaehkäisevään käyttöön.

Spray sisältää tehokasta neempuuöljyä, jonka on todettu tehoavan hyvin täihin. Neempuu on myös tunnettu tehokkaana hyönteisiä vastaan. Toisena aineosana Laus adé-Sprayssä on luonnollinen saippua (Echte Seife), joka tukehduttaa täit ympäröimällä ne. Valitut eteeriset öljyt kuten Eukalyptus Globulus, ruusugeranie, sitruuna, neilikka sekä teepuu täydentävät tuotteen vaikuttavuutta.

Jos ja kun päiväkodeissa ja kouluissa tiedotetaan täitä olevan, suositellaan että lapsen päähän suihkutetaan Laus adé-sprayta 2-3 kertaa päivässä. Myös tyynyt, täkit, vaatteet, pipot, lippalakit ja lasten turvaistuimet jne. voidaan suihkuttaa spraylla – jo ennaltaehkäisevästi mutta myös akuutissa tapauksessa.

Eteeriset öljyt ovat aineosiltaan niin moninaisia, että täit eivät tule niille immuuneiksi. Se tekee Laus adé-spraysta 100% luonnontuotteena ainutlaatuisen!

Vinkki: Paras mahdollinen vaikutus täitä vastaan saadaan, kun lapsella käytetään sekä Lausfrei-shampoota sekä Laus adé-sprayta.

Vinkki: Tehokas myös punkkeja vastaan – muista kuitenkin lisätä sprayta vähintään joka 4-5 tunnin välein, jotta suoja säilyy.

Lausfrei-Shampoo € 8,80 / 200ml
Laus adé-Spray € 11,00 / 100ml

Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *