Kukkaisunelma-vartalovoi, bio (Blütentraum-Körperbutter, bio)

Päivi BlöchlIhonhoito, Vartalo- ja hierontaöljytLeave a Comment

Uusi Kukkaisunelma-bio-vartalovoi on tuoksuva vartalonhoitotuote.

Greipin, nerolin ja Jasmin sambacin tuoksut hivelevät aisteja, tukevat itsevarmuutta ja vaikuttavat hyvin mielialaa kohottavasti. Voin pohjana on hyvin rikas peruspaletti, bio-sheavoi, luonnollinen bio-jojoba, luonnollinen bio-kookosöljy, luonnollinen bio-macadamianpähkinänöljy, bio-kaakaovoi sekä valkaisematon bio-mehiläisvaha. Ne tukevat ihoa ja sen omaa suojakerrosta, ne vahvistavat ihon suojaavaa vaikutusta ja antavat iholle terveen ja hoidetun ilmeen. Kuivat kohdat kuten kyynärpäät, polvet, jalkapohjat, voidaan hoitaa vartalovoilla kuntoon. Myös kovettuneet ja kuivat kantapäät saavat hoidetun ilmeen, samoin kuin kuivat pohkeet kiittävät siirryttäessä kesästä talveen.

Eteerinen greippiöljy edistää verenkiertoa, herättelee lymfajärjestelmää toimimaan ja edistää näin kuonan poistumista elimistöstä. Aktivoiva tuoksu saa hyvälle tuulelle. Eteerinen neroliöljy tuotetaan vesihöyrytislauksella karvasappelsiinipuun kukista ja sitä pidetään aromaterapian Rescue-öljynä, koska se rauhoittaa, poistaa pelkoa ja stressiä. Sitä raskastetaan myös sen nuorentavan ominaisuutensa vuoksi, varsinkin kuivalla ja herkällä iholla. Jasmin sambac tuoksuu voimakkaasti kukkaiselta, vahvalta ja aistilliselta. Tämä hyvin arvokas tuoksu rauhoittaa hermoja, avaa sydäntä ja saa meidät optimistisiksi Varsinkin iho-ongelmat, joiden oletaan pohjauvan psykosomaattisista syistä, pitävät jasmiininista ja sen tasapainottavasta vaikutuksesta.

Käyttö: Vartalovoita voidaan käyttää sekä kuivien ihon kohtien intensiiviseen hoitoon mutta myös yleisesti kuivan ja herkän ihon hoitoon. Voi on hyvin notkeaa käsissä, ota pieni määrä käsiin ja levitä se kostealle iholle, suihkun tai kylvyn jälkeen. Hiero hellästi ihoon – luonnollisin voide, mitä olla voi!

Vinkki: Luonnollisesti iho voidaan ennen voiteen levitystä kosteuttaa vaikka ruusu- tai nerolihydrolaatilla!

Vinkki: Kuivat, halkeilevat kantapäät hyötyvät tämän voiteen säännöllisestä käytöstä!

Aineosat Kukkaistanssi bio-vartalovoi: bio-sheavoi, luonnollinen bio-jojoba, luonnollinen bio-kookosöljy, luonnollinen bio-Macadamianpähkinänöljy, bio-kaakaovoi, valkaisematon bio-mehiläisvaha, greippi, neroli, Jasmin sambac.

Tuotenumero:
14356 – € 13,80 / 100ml
14359 – € 29,90 / 250ml

INCI/Ingredients: Vitellaria paradoxa bio, Simmondsia chinensis, Cocos nucifera bio, Macadamia integrifolia bio, Theobroma cacao bio, Cera alba bio, Parfum (= sekoitus 100% luonnonpuhtaita eteerisiä öljyjä kuten greippi, neroli, Jasmin sambac), Tocopherol, Limoneeni*, Linalooli*, Geranioli*, Farnesoli*.

* mainittujen eteeristen öljyjen aineosia

Tiedot kirjallisuudesta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *