Kukkaistanssi-kylpysuola (Blütentanz)

Päivi BlöchlKylpy- ja suihkutuotteet, KylpytuotteetLeave a Comment

Kukkaistanssi-Kylpysuola (Blütentanz-Badesalz)

Kun on ollut raskas ja hyvin työntäyteinen päivä, kun on usein iltaisin väsynyt ja alakuloinen mutta saattaa kuitenkin käydä edelleen ylikierroksilla eikä uni saavu ollenkaan, voi hyvää tekevä kylpy saada ihmeitä aikaan!

Rentouttava musiikki, kynttilän hellä valo, feeling-kukkaistanssi-kylpysuola kylpyvedessä – pulahdus veteen! Voi vain  ihmetellä, kuinka helposti ajatukset kaikkoavat ja mieli rauhoittuu!

Feeling-kukkaistanssi on korkealaatuinen merisuolakylpy johon on lisätty eteerisiä öljyjä sekä pieniä, hentoja bio-ruusunlehtiä.

Tämän ihoa hoitavan kylpysuolan hienostunut tuoksuyhdistelmä koostuu mm. ruusun, champakan, vetiverin, jasmin sambacin, petitgrainin, Jasmin grandiforumin ja palmarosan eteerisistä öljyistä. Ne sananmukaisesti palvovat sielua ja samanaikaisesti hennot bio-ruusunlehdet leikkivät kylpyvedessä.

Alkemiassa ruusua kutsuttiin nimellä „flos sapientiae“ –  viisauden sekä kirkkaan mielen kukka. Monissa vanhoissa kulttuureissa ruusua on pidetty intohimoa kasvattavana kukkana. Sen tuoksu viettelee aistit ja avaa tien rakkaudelle. Kokeile itse, anna ruusun vietellä sinut loputtomiin unelmiin…..

Tuotenumero:

13088 – €17,80 / 650g

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen.
Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *