Koulutettu aromaterapeutti-koulutus kansainvälisten normejen mukaan ensimmäistä kertaa Suomessa!

Päivi BlöchlAromaterapiakoulutus, Koulutukset, YleistäLeave a Comment

Koulutettu aromaterapeutti-koulutus siirtyy Koronan vuoksi myöhäisempään ajankohtaan. Kun uudet päivämäärät voidaan laittaa paperille, järjestäjä tiedottaa asiasta uudelleen!

Nykyaikaisen tieteen ja vahvan käytännön osaamisen yhdistävä aromaterapeuttikoulutus – Koulutuksesta valmistuu tieto ja turvallisuus edellä toimivia aromaterapian asiantuntijoita, jotka tuntevat eteeriset öljyt läpikotaisin: Niiden tien kasvista pulloon sekä erilaiset käyttöaiheet, -tavat ja valmisteet. Koulutettu aromaterapeutti hallitsee teoriassa ja käytännössä sekä erilaiset aromahoidot että aromaneuvonnan ja osaa auttaa läheisiään & asiakkaitaan yksilöllisesti oikeat hoitomuodot ja valmisteet valiten.

Koulutus ei ole feelingin järjestämä eikä se ole sidottu tiettyihin tuotteisiin tai tiettyihin yrityksiin. Opetuksessa käytetään useiden eri yritysten tuotteita mutta feeling on yksi niistä.Koulutus on kansainvälisten normejen mukainen ja järjestetään ensimmäisen kerran Suomessa.

Koulutuksen järjestäjä on feelingin aromaneuvoja Jenna Puumalainen, Mielirohto. Lisää tietoa täältä: https://www.mielirohto.fi/aromaterapeuttikoulutus/


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *