Keraaminen termokivi (Keramik-Thermostein)

Päivi BlöchlTuoksulyhdyt ja –lamputLeave a Comment

Keraaminen termokivi (Keramik-Thermostein) on huoneilman tuoksutuslaite joka lämpiää hieman ja levittää  samalla eteerisen öljyn tuoksun huoneeseen.

Laitteen lämpeneminen tapahtuu sähköisesti ja sen voi säätää ajallisesti joko 20 minuuttia tai 60 minuuttia, johdossa olevasta säätimestä. Ajan päätyttyä laite sammuu automaattisesti eikä  tarvitse huolehtia, muistiko sammuttaa laitteen tai turhasta sähkön kulutuksesta. Laitteen voi myös yhdistää ajastimeen jolloin  laite saadaan tuoksuttamaan aina 20 tai 60 minuutin välein. Tämä laite sopii mainiosti huoneisiin jotka ovat maksimissaan 25 neliön kokoisia. Keraaminen termokivi on saatavissa joko beigenä tai vihreänä.

Keraaminen termokivi on elegantti, kaunis ja äänetön.

Käyttö: 5-12 tippaa eteeristä öljyä tai tuoksusekoitusta tiputetaan keskelle kiveä ja sen jälkeen säädetään haluttu tuoksutusaika. Kiven keskusta lämpiää hieman ja näin eteerinen öljy levittyy huoneeseen. Tämä elektroninen tuoksutuslaite sopii erityisesti kotikäyttöön (olohuone, makuuhuone, käytävät jne.) mutta myös kokoushuoneeseen ja neuvottelutilaan, koulutustiloihin, vastaanotolle, vanhustenkoteihin, kanslioihin, toimistoon jne.

Puhdistus & hoito: Termokiven puhdistuksessa voidaan käyttää kosteaa mikrokuituliinaa jolla voi pyyhkiä koko laitteen. Pinttyneet liat tai öljyn jäänteet voi poistaa joko puhtaalla alkoholilla tai tuoksutuslaitteiden puhdistusaineella (Reiniger für Raumbeduftungsgeräte).

Keraamisen termokiven mitat:

Korkeus: noin 5,3 cm

Pituus: noin 14,5 cm

Leveys: noin 11,5cm

Sähköinen käyttö

Tuotenumero:

19972 – € 49,50 / kpl / vihreä tai beige

 


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *