Aktivoiva kylpysuola (Aktivierungs-Salzbad)

Päivi BlöchlKylpy- ja suihkutuotteet, KylpytuotteetLeave a Comment

Aktivoiva kylpysuola

Yksipuolinen ja liiallinen ravinto, keinotekoiset ravintoaineet, valmistuotteet, fast food, stressi, lääkkeet ja myrkyt kuten nikotiini ja alkoholi rasittavat kehoa niin että jossain vaiheessa se ei enää itse pysty suodattamaan eikä poistamaan näistä varastoituvia happoja. Nämä myrkkyjen ja haitallisten aineiden kertymät voivat haitata kehon omia järjestelmiä ja toimintoja.

Hyvä keino auttaa omaa kehoa asiassa on siirtyä terveellisempiin elintapoihin ja myös muuttaa omaa ajatusmaailmaa. Tietoinen myrkkyjen puhdistus sekä elimistön tukeminen auttaa kehoa suojaamaan itseään happohyökkäyksiltä ja kivuliailta kuonakerääntymiltä. Kehonpuhdistuksella tarkoitetaan aineenvaihduntatuotteiden poistumista elimistöstä.

Erityisen tehokas ja hyvin mukava tapa puhdistaa kehoa ihon kautta on suolakylpy. Tämä hyväätekevä, kehoa aktivoiva suolakylpy saa aineenvaihdunnan liikkeelle ja sitä kautta myös myrkyt ja epäterveelliset ainekset poistuvat. Elimistön sisimpiin kerroksiin varastoitunut liiallinen vesi voidaan myös poistaa kehosta ihon kautta ja samalla saadaan solut täyttymään tärkeillä luonnonpuhtailla mineraaliaineilla, joita käsinkerätty, luonnollinen merisuola sisältää. Suolakylpy tukee näin kehon puhdistumista ja siitä on seurauksena myös oikeanlainen ph-tasapaino. Ihoa hoitavat ja hemmottelevat kylvyn aikana bio‐soijaöljy, luonnollinen jojoba ja bio‐arganöljy. Varsinkin arganöljy sisältää voimakkaita antioxidatiivisia aineosia, joilla on voimakas anti-aging-vaikutus. Lisäksi tuotteen sisältämät kasviöljyt  suojaavat ihoa ja sisältävät ihoa nuorentavaa e-vitamiinia. Myös herkkä iho hoituu ja tuntuu kylvyn jälkeen pehmeältä ja sileältä. Aktivoivat eteeriset öljyt tekevät tästä kehoa puhdistavasta merisuolasta vieläkin tehokkaamman!

Aktivoiva-kylpysuola sisältää monia eri vaikuttavia aineosia ja auttaa kehoasi puhdistumaan, poistamaan myrkkyjä, estämään selluliitin muodostumista ja samalla se hoitaa ja kiinteyttää ihoa.

Käyttö: 5 lusikallista kylpysuolaa vedellä täytettyyn ammeeseen, sekoita suihkulla ja kylve noin 30 minuuttia, veden lämpötila 30‐38 astetta. Kylvyn jälkeen lepää 30 minuuttia.

Vinkki: Muista juoda kylvyn aikana ja sen jälkeen tarpeeksi nestettä, koska suolakylpy vaikuttaa nesteitä poistavasti! Juomaksi suositellaan hapotonta mineraalivettä, maustamatonta yrttiteetä tai esim. 1 l vettä johon on puristettu puolikkaan sitruunan mehu.

Vinkki: Sekä kokokylvyt että jalkakylvyt feelingin Kehonpuhdistus‐kylpysuolalla tukevat aktiivisesti kehon omaa puhdistusprosessia ja auttavat ylimääräisten happojen poistumista elimistöstä.

Solekylpy de luxe: Jos kylpyveteen lisätään 1 kg luonnollista, karkeaa merisuolaa, se lisää nesteiden poistumista sekä puhdistusta. Muista kuitenkin että solekylpy on erittäin rasittava verenkierrolle – nouse hitaasti ammeesta ja muista levätä kylvyn jälkeen ainakin 30 minuuttia.

Tuotenumero:

13048 – €17,80 / 700gr

13148 – €24,50 / 1000gr

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *