Kaunis iho-öljy (bio) (Schöne Haut Gesichtsfluid bio)

Päivi BlöchlIhonhoitoLeave a Comment

Kaunis iho-öljy (bio) (Schöne Haut Gesichtsfluid bio) Kasvojenhoitoöljy nuorelle iholle, akneen ja ihon epäpuhtauksiin.

Monet nuoret ihmiset taistelevat ihon epäpuhtauksia, mustapäitä, finnejä ja jopa aknea vastaan. Aknella tarkoitetaan talirauhastoiminnan häiriötä. Jos talirauhaset menevät tukkoon, talinerityskin tukkeutuu ja se johtaa pitkällä tähtäimellä pieniin bakteeriperäisiin tulehduksiin. Tällaiset ihomuutokset näkyvät varsinkin kasvoissa, selässä ja rintakehässä. Syy akneen ei ole vielä täysin selvillä mutta talirauhasten ylituotantolla on nähtävästi yhteys kehon hormonaalisiin muutoksiin. Murrosiässä ihon epäpuhtauksien voimakkuus ja laajuus on hyvin yksilöllistä. Yleisesti oletetaan että jotkut tekijät kuten alkoholi, antibiootit, väärä ruokavalio (fastfood, softjuomat, sokeri eli nopeat hiilihydraatit), liian voimakas ja vääränlainen ihonhoito, psyykkiset ongelmat sekä stressi, tupakointi jne. vaikuttavat negatiivisesti ihonkuvaan.

Periaatteessa oikealla ihonhoidolla, järkevällä hygienialla, terveellä ruokavaliolla sekä liikunnalla voi vaikuttaa ihoon hyvin paljon. Myös aromaterapialla voidaan vaikuttaa monin tavoin epäpuhtaan ihon hoitoon.

feelingin  nuorelle ja epäpuhtaalle iholle tarkoitettu bio-ihoöljy sisältää jojobaa , jonka yksi ominaisuus on säädellä talintuotantoa. Jojoba vaikuttaa myös bakteereita vastaan joten senkin vuoksi se sopii hyvin murrosikäisen  iholle. Eteeristen öljyjen, kuten sitruunamyrtin, ruusugeraniumin, teepuun ja sinisen kamomillan ansiosta ihoöljy vaikuttaa antiseptisesti ja puhdistavasti, samoin kuin luonnollisella tavalla hormoneja tasapainottavasti.
Käyttö: Kaunis bio iho-öljy  levitetään  kasvojen puhdistamisen jälkeen kasvoille aamuisin ja iltaisin.

Puhdistukseen: Hyvin rasvoittuvalle iholle suosittelemme puhdistukseen feelingin käsi- ja vartalosaippuaa tai teepuu-manuka-shampoota, jonka pH-arvo on tasapainotettu ihon puhdistusta varten. Herkälle iholle suosittelemme sekä kasvojen että dekolteen puhdistukseen luonnollisia hydrolaatteja, kuten laventeli-, rosmariini- tai salviahydrolaatteja.

Kaunis iho-öljy (bio) aineosat: bio-jojoba, sitruunamyrtti, ruusugeranium, villi teepuu, e-vitamiini, sininen kamomilla (bio).

Tuotenumero:

18113 – € 19,80 / 30ml Airless-pullossa

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *