Käsienhoitosetti de luxe (Handpflegeset de luxe)

Päivi BlöchlIhonhoito, SetitLeave a Comment

Anna hyvä ensivaikutelma hoidetuilla käsillä! Luksus-käsienkuorintajauhe piristää ihoa, poistaa kuollutta solukkoa ja saa kädet kiiltämään sileinä! Kynsienhoitoöljy tekee halkeilevista ja kuivista kynsistä jälleen hoidetut ja kiiltävät. feelingin käsivoide käytännöllisessä 100 ml:n pullossa tarjoaa täydellistä ja helppoa hoitoa käsille pitkin päivää!

Kädet kertovat ihmisestä paljon. Käyttämällä luonnollisia öljyjä käsien hoitoon, ne näyttävät hoidetuilta ja antavat hyvän vaikutuksen. Uusi kynsienhoitoöljymme roll-on-pullossa vahvistaa kynsiä, käsien kuorinta-aine (peeling) hellii ihoa ja kasivoide tarjoaa kevyttä hoitoa aina tarvittaessa. Vinkki: Tämä käsienhoitosetti tekee tietysti myös jaloista kuin uudet!

Kynsienhoitoöljy-Roll-on (Nagelpflegeöl im Roll On) | Kynnet ovat usein halkeilevat ja niistä puuttuu kaunis ja terve kiilto. Sen vuoksi kehitimme täydellisen hoitotuotteen – ravitseva kynsienhoitoöljy käytännöllisessä Roll-on-pullossa! Luonnollinen jojobavaha hoitaa kynsiä, vaikuttaa tasoittavasti ja jättää kynsiin kauniin kiillon. Jojobaan on lisätty eteeriset sitruunan ja Palmarosan öljyt. Eteerisen sitruunaöljyn sanotaan kovettavan kynsiä ja Palmarosa tuoksuu miedolta ja vaikuttaa antimykoottisesti, estäen kynsisienen muodostumista. Käyttö: Kynsienhoitoöljyä voidaan käyttää päivittäin sekä sormien etä varpaiden kynsiin, rullaa kynnelle ja hiero hellästi.

Käsienkuorinta-aine (Handpeeling) | Käsien kuorinta – kokeile ja ihastu! Hellät ja kauniit kädet, ne tuntuvat pehmeiltä ja hyviltä kosketettaessa! Ihana tunne! feeling käsienkuorinta-aine ei todellakaan ole suunniteltu pelkästään naisille! Myös miesten kädet ovat usein karkeat mutta säännöllisellä hoidolla ne saadaan jälleen kuntoon. feelingin uusi käsienkuorinta-aine koostuu luonnollisesta, hienosta merisuolasta, joka kuorii ihoa poistaen kuollutta ihosolukkoa, epätasaisuuksia ja kovettumia. Luonnollinen jojobavaha hoitaa ja ravitsee ihoa merisuolakuorinnan ohessa. Eteeriset öljyt, mandariini, ho-öljy, Ylang Ylang, vanilja ja jasmiini, antavat tuotteelle ihanan ja ylellisen tuoksun, joka tekee kuorinnasta pienen wellness-hoidon. Vinkki: Käsienkuorinta-ainetta voi luonnollisesti myös käyttää jalkojen kuorintaan, samoin kuin vartalon kuorintaan.

Käsivoide (Handcreme) | feelingin kevyt ja miedosti tuoksuva käsivoide tekee hoitotuloksesta täydellisen! Varsinkin kesällä paksut käsivoiteet tai balsamit tuntuvat liian raskailta – kevyt käsivoide, hienon hieno lotion imeytyy ihoon nopeasti ja on päivän aikaan ideaali käsienhoitotuote. Uusi koko, 100 ml, mahtuu myös kivasti käsilaukkuun ja on sieltä käytettävissä helposti myös työpäivän aikana.

Setti sisältää:

Kynsienhoitoöljy, 10 ml

Käsienkuorinta-aine, 120 g

Käsivoide, 100 ml

Tuotenro.:

19861 | Setti | € 28,00 (norm. € 34,80)


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *