Käsiendesinfiointiaine, luomu (Hand-Desinfektionsspray bio)

Päivi BlöchlIhonhoito, YleistäLeave a Comment

Maailmalla tällä hetkellä vallitsevan tilanteen vuoksi on viisasta pestä kädet säännöllisesti. Matkalla se on helpompaa kun mukana on tuote joka on nopea, käytännöllinen ja kätevä kuljettaa mukana. Uusi feelingin käsidesi-spray, luomu, sisältää suuren osan luomu-alkoholia, luonnollista kasviglyseriiniä sekä valikoituja eteerisiä öljyjä jotka lisäävät virusten ja bakteerien vastaista vaikutusta. Tämä 100% luonnollinen desinfiointispray (luomu) käy sekä käsien että pintojen puhdistukseen.

Useimmissa desinfiointiaineissa käytetään halvempaa isopropyylialkoholia (IPA). Tämä alkoholi on denaturoitu. Se tarkoittaa, että lisäämällä apuaineita tuotteen tuoksu ja maku muuttuvat elintarvikkeena syötäväksi kelpaamattomaksi jolloin mm. tuotteen alkoholivero poistuu. Isopropyylialkoholilla on melko pistävä haju, joka tuo useimmille mieleen sairaalan ja lääkärin vastaanoton. Näillä höyryillä on hieman puuduttava vaikutus ja ne voivat myös ärsyttää silmiä ja limakalvoja. Siksi luonnonkosmetiikkaan isopropyylialkoholi ei sovi.
feelingillä ei käytetä ylipäätään denaturoitua alkoholia, vaan 96% puhdasta orgaanista alkoholia (= luomu-etanolia). Meidän orgaaninen alkoholimme on myös hyväksytty elintarvikkeisiin kuuluvaksi, joten se on arvokas apuaine luonnonkosmetiikassa.

Glyseriiniä käytetään luonnonkosmetiikka- ja hoitotuotteissa klassisena kosteuttavana aineena. Meidän glyseriiniä ei uuteta maaöljystä, kuten perinteisiä kosteutta säilyttäviä aineita vaan se on 100% luonnollinen, orgaaninen ja kasvipohjainen. Sitä pidetään ihoa hoitavana, kosteuttavana komponenttia ja se pehmentää ihoa. Olemme varmistaneet että tuotteen sisältämä suuri alkoholimäärä ei kuivata ihoa lisäämällä tuotteeseen luonnollista glyseriiniä joka estää kuivumista ja säilyttää kosteuden.
Tämä tuote on vaikutukseltaan erittäin desinfioiva jo pelkästään alkoholin puolesta mutta lisäksi eteeriset öljyt vaikuttavat antibakteerisesti ja viruksia vastaan.

Sitruunaöljy, luomu (Zitronenöl bio)| sitruunan raikas ja ilmaa puhdistava tuoksu julistaa puhtautta. Eteerinen sitruunaöljy on täynnä monoterpeenejä, jotka kirjallisuuden mukaan tappavat taudinaiheuttajia ja vaikuttavat desinfioivasti. Antiseptisen vaikutuksensa lisäksi sitruunaöljy edistää henkistä pirteyttä, selkeyttä ja luovuutta.

Himalajan seetriöljy, luomu (Himalaya Zeder bio)| Valtavan seetripuun puulastuista saadaan vesihöyrytislauksella eteeristä öljyä. Se sisältää paljon seskviterpeenejä ja seskviterpeeniketoneita ja se stimuloi vastustusjärjestelmäämme ja saa kehon oman puolustusjärjestelmän toimimaan. Varsinkin nuha-aikana himalajan seetrin eteerinen öljy on pidetty tuoksu inhalaatioissa ja huoneilman tuoksutuksessa, koska se vaikuttaa limaa irrottavasti ja hengitysteitä vapauttavasti.

Teepuuöljy, luomu (Teebaumöl bio) | Tea Tree Australiasta on erittäin vastustuskykyinen puu, jonka aineosat ovat tehokkaita aineita viruksia, bakteereja ja sieniä vastaan. Tätä vaikutusta me ihmiset hyödynnämme aromahoidoissa! Eteerisellä teepuuöljyllä on vahva antibakteerinen vaikutus ja samalla se on hyvin ihoa uudistava. Ihoärsytystä ja huonosti parantuvia haavoja voidaan hoitaa teepuuöljyllä. Sillä on tulehdusta poistava ja desinfioiva vaikutus ja se helpottaa myös kutinaa. Teepuuöljyä käytetään myös virusten torjunnassa – usein yhdessä muiden virusten vastaisten öljyjen kanssa.

Laakerinöljy, luomu (Lorbeeröl bio) | on vahvistava, voimaa antava kasvi, jota aromaterapiassa kutsutaan „voittajan öljyksi“. Se tuoksuu hienostuneen yrttimäiseltä ja jopa kukkaismaiselta sekä mausteiselta ja sitä käytetään mielellään vilustumistiloissa. Luonnollinen laakeriöljy vaikuttaa antibakteerisesti, sientä vastaan, virusta vastaan, se irrottaa limaa ja poistaa kramppeja. Psyykkisellä tasolla se vaikuttaa elävöittävästi, vahvistaa hermoja ja antaa itseluottamusta.

100% luonnollinen desinfiointispray, luomulaatuinen, sisältää luomu-etanolia ja huolellisesti valittuja eteerisiä öljyjä, jotka vaikuttavat puhdistavasti ja mikrobeja vastaan – sekä käsissä että pinnoilla. Käyttö: Ota tarvittava määrä sprayta käsiin ja hiero käsiä 30 sekuntia. Spraytä ei saa laittaa silmiin eikä limakalvoille.

Tuotenumero:
16805 – € 9,90 / 50ml

INCI: luomuetanoli, vesi, luomu-glyseriini, luomu-sitruunaöljy, luomu-Himalajan seetriöljy, luomu-teepuuöljy, luomu-laakerinöljy.

INCI: Alcohol bio, Aqua, Glycerin bio, Parfum (=sekoitus 100 % luonnollisia eteerisiä öljyjä luomu-sitruuna, luomu-Himalajan seetri, luomu-teepuu, luomu-laakeri), Limonen*, Citral*, Linalool* *Luonnollisiä näiden eteeristen öljyjen aineosia.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *