Kamomilla suihku- ja hiusshampoo (Kamille Dusch- und Haarshampoo)

Päivi BlöchlKylpy- ja suihkutuotteet, KylpytuotteetLeave a Comment

feelingin Kamomilla suihku- ja hiusshampoo on mieto, ihoa hoitava puhdistustuote sekä hiuksille että vartalolle. Kaikki feelingin suihku- ja hiusshampoot ovat alkuperältään täysin luonnollisia ja sopivat ihon ph-arvoon. Ihanteellinen herkälle iholle, samoin kuin ärsyyntyneelle päänahalle – kuten myös herkälle lapsen iholle. Nopeasti rasvoittuvat hiukset saadaan hellästi puhtaiksi ja hoidetuiksi. Psyykkisellä tasolla kamomillaöljy vaikuttaaa rauhoittavasti, tasapainottavasti ja mielialaa kohottavasti. Tässä uusi miedosti tuoksuva hoitotuote isoille ja pienille!

Vinkki: Sopii hyvin myös kasvojen puhdistukseen, varsinkin nuorelle,rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Käytettynä aamun ja illoin, pehmeästi kasvoille ja suljetuille silmille hierottuna, sininen kamomilla ja laventeli kirkastavat ihoa ja hoitavat sitä. Huuhdellaan vedellä.
Vinkki: Ihana rauhoittavana suihku-ja pesutuotteena ennen nukkumaan menoa.

Aineosat: feeling perusshampoo, bio-mandariini, bio-laventeli, bio-sininen kamomilla.
INCI: Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Coco Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Hydrolyzed Wheat Gluten (and) Hydrolyzed Wheat Protein, Coco Glucoside (and) Glyceryl Oleate, Sodium Benzoate, Parfum (= sekoitus 100% luonnonpuhtaita eteerisiä öljyjä).
Limonen*, Linalool* * näiden eteeristen öljyjen aineosia. Allergeenit voivat vaihdella chargesta riippuen.

Tuotenumero:
15236 – € 10,80 / 200ml

Tiedot kirjallisuudesta. Kysy lisää feelingin aromaneuvojalta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *