Kahdenkeskistä aikaa (Zeit für zwei), setti

Päivi BlöchlKylpy- ja suihkutuotteet, Kylpytuotteet, Setit, Tuoksulyhdyt ja –lamput, TuoksusekoituksetLeave a Comment

Ihanasti tuoksuvat luonnontuotteet saavat aikaan romanttisen tunnelman. Afrodisoivat tuoksunuotit antavat rentoa oloa, tasapainoa ja tunteen paloa.

Ihanasti tuoksuvia luonnontuotteita kahdenkeskeisiin hetkiin. Aistillinen tuoksusekoitus Liebesgeflüster (Rakkauden kuiskaus) taikoo huoneeseen romattisen tunnelman. Sen eteeriset öljyt, kuten Ylang Ylang, muskatellisalvia ja kardemumma, vaikuttavat rentouttavasti ja jopa euforisoivasti, ne antavat hyvän olon tunteen ja tekevät olosta myös turvallisen. Todellinen irtiotto arjesta! Hienostuneeseen huoneilman tuoksutukseen käytetään huoneen koosta riippuen 3 – 6 tippaa tuoksusekoitusta, se tiputetaan sydämenmuotoiselle tuoksukivelle. Luonnonsavi imee itseensä öljyn ja huokuu tuoksua miedosti huoneilmaan. Tuoksukivi sopii hyvin olohuoneeseen, kylpyhuoneeseen tai makuuhuoneeseen.

Luonnonpuhdas Partnerbad-kylpyöljy antaa uutta virtaa parisuhteeseen – afrodisoivat tuoksut kuten jasmiini, patsuli, vetiver ja veriappelsiini hellivät aisteja ja saavat aikaan romattisen tunnelman. Ihoa hoitavat öljyt ravitsevat ja tekevät iholle hyvää varsinkin syksyllä ja talvella.
Romantiikkasetti on pakattu tyylikkääseen kangaspussukkaan, joka on käsin neulottu Vorarlbergissa. Pussukalle löytyy varmasti myös myöhemmin käyttöä, vaikka lahjan pakkauksena, kun tuotteet on jo käytetty!

Setti sisältää:
Sydämenmuotoinen tuoksukivi aluslautasella (Herz mit Untersetzer), punainen, 2 osainen
Rakkauden kuiskaus (Liebesgeflüster), 5 ml
Yhdessä-Kylpyöljy (Partnerbad), 100 ml
Punaisessa kangaspussukassa

Tuotenumero:
19491 – NYT TARJOUKSESSA € 32,80 (norm. € 43,10) / setti


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *