Jojobaöljy bio (Jojoba nativ bio)

Päivi BlöchlIhonhoito, KasviöljytLeave a Comment

Jojobaöljy (bio)  (Jojoba nativ bio)

Kasvitieteellinen nimi: Simmondsia chinensis (aikaisemmin: Buxus chinensis)

Kotimaa: Peru

Valmistus: Puristaminen

Luonnollinen bio-jojobaöljy saadaan jojobapavusta (simmondsia chinensis) puristamalla. Tämän vuoksi jojobaöljy on oikeastaan öljyn tavoin käyttäytyvää vahaa, joten se ei voi hapettua eli härskiintyä.

Intiaanit ovat jo satoja vuosia käyttäneet jojobaöljyä sekä sairauksien parantamiseen että  kauneudenhoitoon. Jojoba on yksi kallisarvoisimmista luontaiskosmetiikan öljyistä. Se sopii kaikille ihotyypeille ja sitä voi käyttää jopa kasvovoiteen sijaan. Jojobasta saadaan helposti valmistettua kasvovoiteita, kasvonaamioita, hiusnaamioita sekä korkealaatuisia vartaloöljyjä.

Jojobaöljy on luonnollinen apu hauraille hiuksille ja latvoille. Se hoitaa ja ravitsee ihoa ainutlaatuisella tavalla, ihosta tulee samettimainen ja pehmeä, hiuksista kiiltävät. Jojobaöljyllä on oma suojakerroin 4 ja se tekee siitä sopivan perustan myös auringonsuojaöljyille.

Tuotenumero:

Bio901 – €12,80 / 100ml

Bio902 – €49,50 / 500 ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä.
Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *