Jasmin sambac Absolue laimennettu 10:90 jojobaan (Jasmin sambac Absolue 10:90 in Jojoba)

Päivi BlöchlEteeriset öljytLeave a Comment

Eteerinen Jasmin sambac-öljy tuotetaan uuttamismenetelmällä.

1 kg jasmin absolut-öljyn tuottamiseen tarvitaan 8 miljoonaa jasmiininkukkaa, tämä vastaa noin  1000 kg tuoreita kukkia. Tämän vuoksi jasmiini on yksi ainutlaatuisimmista tuoksuista. Parfyymiteollisuudessa jasmiiniöljy on ruusun ohella ehdottomasti käytetyin kukkaistuoksu.

Jasminin piristävä vaikutus vaikuttaa positiivisesti kehon vaivoissa, kuten PMS-oireissa, päänsäryssä, hermostuneisuudessa sekä ihotulehduksissa. Jasmiiniöljy sopii erittäin hyvin iho-ongelmiin, joiden taustalla ovat psykosomaattiset syyt. Jasmiinia käytetään myös perinteisesti erilaisissa naisten vaivoissa, esim. kohdun alueella ja kuukautiskierron häiriöissä. Monet kätilöt vannovat jasmiiniöljyn vaikutukseen synnytyksessä koska jasmiiniöljyllä sanotaan olevan rentouttava sekä vapauttava vaikutus.

Ensisijaisesti jasmiini vaikuttaa kuitenkin tunnetasolla, sen sanotaan avaavan sydäntä, rauhoittavan hermot ja kohottavan mielialaa samalla kuin se tukee tasapainoista tunne-elämää, positiivista ajattelua ja luottamusta. Sen sanotaan auttavan ihmistä avautumaan tunnepuolella, poistavan tunnelukkoja ja helpottavan pelkojen käsittelyä.

Jasmin sambac on myös vinkki rakastavaisille, koska sillä on vaikutus seksuaalisuuteen, sitä on iät ja ajat  käytetty sukuvietin kiihottamiseen. Eroottisessa hierontaöljyssä riittää 2 tippaa Jasmin sambacia 50ml feelingin perusöljyyn (Ölbasis Mischung).

Jasmin sambac sopii hyvin yhteen toisten eteeristen öljyjen kanssa, kuten ruusu, ruusugeranium, neroli, champaka, santelipuu, sitruunaöljyt sekä eksoottiset mausteöljyt kuten kardemumma, kaneli jne.

Tuotenumero:

10981 – €9,50 / 5ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *