Inspiraatio-tuoksusekoitus (Inspiration Duftmischung)

Päivi BlöchlTuoksusekoituksetLeave a Comment

Inspiraatio – luonnonpuhdas tuoksu inspiroimaan sinua!

Tämä eteerisistä öljyistä valmistettu tuoksusekoitus herättää luovuuden ja inspiraation. Se toimii muusanasi, kun kaipaat luovuutta työhön tai harrastukseen.

Luonnonpuhtaat eteeriset öljyt vaikuttavat voimakkaasti psyykeemme ja mieleemme. Oikein valittu tuoksu auttaa mieltä avautumaan ja päästämään irti rajoista ja säännöistä, jolloin voimme saavuttaa luovalla ajattelulla jotain uutta ja suurenmoista.

Inspiraatio-tuoksusekoitusta voidaan käyttää tuoksulyhdyssä, tuoksukivellä tai diffuuserissa. Jo muutama tippa riittää tuomaan huoneeseen avoimen ja idearikkaan ilmapiirin.

Vinkki: Tämä tuoksusekoitus sopii loistavasti myös lapsille, esimerkiksi askartelun, maalaamisen ja läksyjen teon siivittäjäksi.
Vinkki: Tämä tuoksusekoitus voi vaikuttaa positiivisesti myös pelkotiloihin ja aikaansaamattomuuden tunteeseen, sekä voimistaa heikkoa itsetuntoa.

Vaikutus: Piristävä, inspiroiva, tasapainottava.
Käyttö: Luovan työskentelyn avuksi työssä, koulussa ja kotona. Saa mielen avautumaan uuteen ja luo rentouttavan ilmapiirin. Pelkoon ja rauhattomuuteen.
Koostumus: Litsea cubeba, frankinsensi, myskisalvia jne

Tuotenumero:
11281 – € 7,80 / 5ml
11185 – € 52,00 / 50ml

Käyttöohjeet sekä -aiheet lähdekirjallisuudesta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *