Inkivääri-CO2-uute (Ingwer CO2 Extrakt) Zingiber officinale

Päivi BlöchlEteeriset öljytLeave a Comment

Inkivääri, Zingiber officinalis-kasvin juuri, on alunperin kotoisin Kiinasta ja Intiasta.

Iso, lihakas „Rhizo“ tunnetaan myös nimellä inkiväärijuuri. Tänä päivänä tätä yli 3000 vuotta vanhaa maustetta viljellään myös Länsi-Intiassa, Afrikassa, Australiassa, Hawaijlla sekä Jamaikalla. Inkivääri tunnettiin tehokkaana ja vatsalle hyvää tekevänä lääkkeenä jo kreikkalaisen lääkärin Dioskorideksen aikana. Ryhmyisestä, nahanvärisestä juuresta tuotetaan CO2-menetelmällä eteeristä öljyä.

Inkivääriöljyn pääaineosat saavat vatsassa aikaan lämmöntuotannon  hermojärjestelmän aktivoitumisen, joka tuntuu fyysisestikin lämmittävänä. Inkivääriöljyllä on lämmittävä, verenkiertoa edistävä ja rentouttava vaikutus. Se edistää ruokahalua ja ruoansulatusta, helpottaa pahoivoinnissa ja oksettavassa olossa, ruoansulatusongelmissa, ilmavaivoissa ja myös uupumuksessa. Inkivääriöljy vaikuttaa myös yskimistä lievittäen, poistaen kuonaa, auttaa verenvuodon loppumisessa ja on tehokas apuri matkoilla. Mieleen se vaikuttaa voimaa antavasti ja vahvistavasti. Inkivääri rauhoittaa hermostoa, vaikuttaa seksuaalisesti virkistävästi ja varsinkin miehillä sukuviettiä kiihottavasti. Se antaa tahdonvoimaa ja päättäväisyyttä, poistaa jäykkyyttä ja puutuneisuutta.

Tuotenumero:

Co2201 – € 12,50 / 5 ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.

 

 


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *