In Balance Aroma roll-on (In Balance Aromastick)

Päivi BlöchlIhonhoitoLeave a Comment

Aroma roll-on „In Balance“ on hienostuneen tuoksuinen, eteerisiä öljyjä sisältävä luonnonparfyymi joka auttaa löytämään rauhan ja oman kultaisen keskuksen.

In Balance Aroma roll-on on  jojobapohjainen, luonnollinen apulainen stressiin, jännittyneisyyteen, hermostuneisuuteen sekä koetilanteisiin, kun kaipaat jotain rauhoittavaa.

Nauttiakseen elämän kaikesta kauneudesta on tärkeää että osaa rakastaa itseään ja osaa hyväksyä oman itsensä sellaisena kun on. Harmoninen tasapaino tarkoittaa myös sitä että osaamme elää „varjopuoltemme“ kanssa. Vasta kun hyväksymme itsessämme sekä  hyvät että huonot puolemme, pääsemme nauttimaan elämän täydellisyydestä. Tällaista sisäistä tasapainoa ei kuitenkaan hankita hetkessä, oman henkisen kehityksen tie on pitkä. Sykäyksen tälle matkalle voi antaa In Balance-Roll-on. Jojobaan sekoitetut eteeriset öljyt auttavat meitä pysymään rauhallisina ja rentoina, löytämään oman sisäisen keskuksemme ja opettamaan meitä rakastamaan itseämme.

Luonnollinen jojoba on täydellinen perusta eteerisille öljyillä, se on nestemäistä vahaa ja se säilyttää tuoksun hyvinkin pitkään. Luonnonkosmetiikassa arvostamme myös sen ihoa hoitavia ominaisuuksia sekä nopeaa imeytymiskykyä ihoon. Jojoba yhdistettynä eteerisiin öljyihin kuten Ho-puuhun, palmarosaan, ruusugeraniumiin, melissaan sekä ruusuun, muodostaa ihanan tuoksuvan roll-onin kaikkiin tilanteisiin.

Kun mieli ailahtelee, auttaa eteerinen ruusugeraniumöljy meitä jälleen löytämään harmonisen keskipisteemme. Psyko-aromaterapiassa tätä tuoksua käytetään menestyksellisesti epävarmuuteen, alakuloisuuteen sekä negatiivisten ajatusten muuntamiseen. Luonnollinen melissaöljy on erittäin kallisarvoinen eteerinen öljy. Saadaksemme 1 kg eteeristä melissaöljyä, tarvitaan noin 7000 – 10.000 kg kasviainesta. Se on vielä paljon enemmän kuin jos tuotettaisiin ruusuöljyä! Melissa on aromaterapian sydäntälohduttavin öljy. Sen hieno tuoksu auttaa esim. psyykkisiin vatsavaivoihin, hermostuneisuuteen, stressiin, surullisuuteen , traumaattisiin kokemuksiin, sydämentykytyksiin, painajaisuniin sekä unettomiin öihin. Melissaöljy tukee sekä lapsia että myös aikuisia. Jo aikoinaan Paracelsus, tunnettu alkemisti ja filosofi, julisti melissan olevan paras yrtti sydämelle. Jalo ruusuöljy tuoksuu kukkaiselle, makealle ja lämpöiselle ja sopii erittäin hyvin yhteen melissan tuoksun kanssa. Sanotaan että ruusuöljy avaa sydämen ja kohottaa itsetuntoamme. Nämä aistilliset tuoksut tekevät meistä pehmeämpiä ja hyväksyvämpiä.

Vinkki: Hyvin yksinkertaisella harjoituksella yhdessä In Balance aroma roll-onin kera voimme tuntea olevamme tasapainossa. Roll-onia pyöritetään sydänchakran alueella. Muista toistaa itsellesi päivän aikana seuraavaa lausetta: „Yritän pitää asiat yksinkertaisina ja keskittyä olennaiseen. Tunnen olevani tasapainossa. Tänään hyväksyn itseni sellaisena kuin olen.“

Uusi Aroma roll-on „In Balance“ löytää tarkoituksensa hermostuneisuudessa, henkisessä väsymyksessä, suruaikana, psyykkisessä vatsakivuissa, itsetunnon kohottamisessa jne. Tasapainoisen tuoksuinen  aroma roll-on on ihanteellinen ja tärkeä apulainen. Pyöritellään tarvittaessa ranteisiin, rintakehään tai sydänchakran alueelle.

Tuotenumero:

18052 – € 9,50 / 10ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *