Hyvästi tuholaiset-vartalospray (Plagegeister adé Körperspray)

Päivi BlöchlIhonhoitoLeave a Comment

Myös punkeilla on eräänlainen hajuaisti, jonka mukaan ne liikkuvat joten oikein valituilla tuoksuilla voi suojata itseään myös punkeilta.

feelingin käytännöllinen „Hyvästi tuholaiset“-vartalospray koostuu luonnonpuhtaista eteerisistä öljyistä jotka karkottavat punkkeja, hyttysiä ja muita tuholaisia.

TIETOA PUNKEISTA: Metsässä ja pelloilla sekä nurmikoilla liikkuvat tuntevat punkin. Punkit ovat hämähäkkieläimiä ja ovat parasiitteja, jotka tarvitsevat „kotipesän“ ravinnokseen. Ne kiinnittyvät elävään ihmiseen tai eläimeen ja ruokkivat itseään näiden verellä. Punkit vaanivat ruohikossa ja kiinnittyvät uhriinsa etujaloillaan hyvin nopeasti, kun uhri tulee lähelle. Punkit tunnistavat „uhrinsa“ Hallerschenin elimensä avulla, joka muistuttaa meidän nenäämme,  elin sijaitsee punkin etujaloissa. Näillä punkki imee itseensä voihappoa ja ammoniakkia, jota löytyy hiestä, samoin hiilidioksidia, joka syntyy uloshengityksessä. Punkkia ei kuitenkaan kiinnosta kaikki hajut ja se selittääkin, miksi joiltakin ihmisiltä löytyy punkkeja ja toisilta ei.Jos ja kun punkki löytää „kotipesän“, se etsii siitä ohutta, lämmintä ja kosteaa ihokohtaa, jonka se löytää esim. polvitaipeista, kainalosta, hiustenpohjasta tai alaselästä, jonne se kiinnittyy imemään. Punkin sylki vaikuttaa puuduttavasti, toisaalta veren hyytyminen auttaa pistoskohdassa. Valitettavasti punkin sylki saattaa sisältää myös sairauksia aiheuttavia aineita, jotka pääsevät ihmisen elimistöön – varsinkin puutiaisaivotulehdus ja borrelioosi.

feelingin „Hyvästi tuholaiset“-spray on luonnollinen spray punkkien, loisten ja muiden parasiittien karkoittamiseen. Tämä vartalospray vaikuttaa aidon saippuan, luonnollisen neempuuöljyn ja oikein valittujen eteeristen öljyjensä ansiosta, kuten Eukalyptus citriodora, teepuu, zitronella, ja sitruunaruoho. Varsinkin luonnollinen neempuuöljy tunnetaan erittäin hyvästä vaikutuksestaan hyönteisten, hyttysten, loisten, punkkien ja muiden parasiittien karkottamisessa.

Käyttö: Sprayta suihkutetaan keholle, varsinkin jalkoihin ja niskaan. Käyttö pitää toistaa 2-3 tunnin jälkeen koska eteeriset öljyt haihtuvat tässä ajassa iholta. Sprayta voidaan käyttää myös yli 2-vuotiailla lapsilla.

Vinkki: Spray sopii myös vaatteiden, vaellushousujen ja vaelluskenkien suihkuttamiseen ja vaikuttaa luonnollisesti myös hyönteisiä vastaan!

Vinkki: Myös luonnollinen kookosöljy vaikuttaa todistetusti punkkeja vastaan, vaikutus perustuu kookosöljyn sisältämään lauriinihappoon. Kookosöljyä sivellään vartalolle.

Tuotenumero:

11806 – € 11,80/ 100ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *