Hoito ja Nautinto-Kylpysetti (Pflege & Genuss Badeöl-Trio)

Päivi BlöchlKylpy- ja suihkutuotteet, Kylpytuotteet, SetitLeave a Comment

Tuoksuva öljykylpy on nautinto kaikille aisteille. Jalot kasviöljyt ravitsevat ja hoitavat ihoa, lämmin vesi tuntuu ihanalta keholla ja luonnolliset eteriset öljyt kutsuvat rentoutumaan, unohtamaan arjen kiireet ja keskittymään tähän hetkeen. Kolme luonnollista kylpyöljyä tuovat vaihtelua kylpyammeeseen!

Öljykylpy on todellinen nautinto aisteille. Lämmin vesi, tuoksuvat esenssit, ihoa hoitavat kasviöljyt ja parhaassa tapauksessa hieman aikaa ja rauhaa, näin luonnonpuhdas öljykylpy tuo pitkäaikaista rentouttavaa oloa ja tyyneyttä olotilaan. Varsinkin stressin täyteisinä aikoina on erittäin tärkeää etsiä rauhallista saareketta ja aikaa, jossa pääsee tankkaamaan varastojaan.

Aistillinen öljykylpy ei pelkästään puhdista kehoa vaan vaikuttaa samalla rentouttavasti sekä lihaksissa että hermostossa, se ravitsee hoitavilla öljyillä ihoa ja vaikuttaa psyykkisesti tasapainottavasti.  Suo itsellesi tämä luksus ja nautinto!

Kylpyöljy-Triossa pääsee kokeilemaan kolmea eri kylpyöljysekoitusta, jotka kaikki hoitavat ihoa ja hellivät mieltä:

Appelsiiniöljykylpy | Hedelmäiselle tuoksuva appelsiiniöljykylpy sisältää eteeristä appelsiiniöljyä ja on todellinen feeling klassikko kylpyöljyjen valikoimassa , se tuoksuu ihanan hedelmäiselle, vaikuttaa mielialaa kohottavasti ja on täydellinen kumppani talven kylmiin iltoihin. Luonnollinen mäkikuismaöljy, soijaöljy, manteliöljy ja jojoba hoitavat ja ravitsevat kuivaa ihoa läpi talven.

Aineosat: bio-soijaöljy, appelsiini, bio-mäkikuismaöljy, manteliöljy, bio-jojoba, E-vitamiini.

Rakkaus kylpyöljy | Rakkaus-kylpyöljyn kukkaiset ja hedelmäiset tuoksunuotit vaikuttavat rentouttavasti, jännitystä poistavasti ja edistävät tunteita kuten tyytyväisyys, rakkaus itseä kohtaan ja luottavaisuus. Tämä erityinen kokoelma luonnollisia öljyjä varmistaa todellisen tuoksuelämyksen!

Aineosat: bio-soijaöljy, jojoba, manteliöljy, appelsiini, greippi, myskisalvia, bio-Palmarosa, pippuri, vanilja, E-vitamiini, neroli, tuberosa, ruusu.

Rentouttava kylpyöljy | Tämä luonnollinen ja hoitava öljykylpy antaa täydellisen rentouttavan olon  illalla pitkän päivän jälkeen! Luonnonpuhtaat öljyt kuten appelsiini, laventeli, bergamotti, veriappelsiini, vaikuttavat rauhoittavasti, tasapainottavasti, mielialaa kohottavasti, unentuloa edistävästi ja sekoituksessa oleva lempeästi annosteltu kaneliöljy vaikuttaa lämmittävästi sekä kehossa että mielessä.

Aineosat: bio-soijaöljy, manteliöljy, appelsiini, laventeli, luonnollinen jojoba, bergamotti, veriappelsiini, kaneli, E-vitamiini.

Feelingin luonnollisten kylpyöljyjen käyttö: 1-2 tl luonnonpuhdasta kylpyöljyä lisätään kylpyveteen ja sekoitetaan siihen suihkulla. Nauti ihanantuoksuisesta kylvystä! Kylvyn jälkeen iho painellaan kuivaksi pyyhkeellä, öljyt hoitavat ihoa kylvyn aikana eikä kylvyn jälkeen enää tarvitse rasvata tai öljytä ihoa lainkaan. Huom: Älä käytä kylvyn aikana saippuaa tai shampoota.

Kylpyammeen puhdistus kylvyn jälkeen: Öljykylvystä jää kylpyammeeseen öljyinen pinta, sen saa poistettua helposti feelingin aidolla saippualla (Echte Seife).

Vinkki: Nämä kaikki kolme kylpyöljyä ovat saatavissa myös yksittäin.

Setti sisältää:

Appelsiiniöljykylpy (Orangenölbad), 50 ml

Rakkaus kylpyöljy (Liebe Badeöl), 50 ml

Rentouttava kylpy (Entspannung Badeöl), 50 ml

Lahjapakkauksessa

Tuotenumero:

19877 – € 22,80 (norm. € 27,40)

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.

 


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *