Happy-spray (Happy Raumspray)

Päivi BlöchlTuoksusekoituksetLeave a Comment

HAPPY – Spray,  iloista tunnelmaa huoneeseen!

Iloinen, miellyttävä tunnelma kotona uuden Happy – sprayn ansiosta. Uusi HAPPY-spray on maissitärkkelys (Absorber)-pohjainen tuoksusekoitus, joka ei pelkästään hävitä pahoja tai tunkkaisia hajuja huoneilmasta vaan saa ilman tuoksumaan iloiselta ja pirteältä!

Uusi Happy-spray on  piristävä, eri sitruslajien sekoitus ja se tuoksullaan aikaan rennon, miellyttävän  ja elämäniloisen tunnelman! Ripaus vaniljaöljyä luo turvallisen ja lämpöisen tunnelman ja tekee mielen iloiseksi. Samalla se puhdistaa huoneilmaa. Happy on erityisesti suunniteltu ja valmistettu olohuoneeseen, lastenhuoneeseen mutta myös makuuhuoneessa se saa aikaan tasapainoisen tunnelman. Tietysti sitä voi käyttää myös keittiössä ruoanlaiton jälkeen, kylpyhuoneessa tai WC:ssä kuten myös kodinhoitotiloissa!

Vinkki: Lapset rakastavat tämän uuden HAPPY-sprayn tuoksua! Kun leikit käyvät liian vilkkaiksi ja huone on täynnä räjähtävää energiaa, voi HAPPY-spray taikoa rauhaa ja harmoniaa myös lastenhuoneeseen!

Happy-sprayn aineosat: Vesi, Absorber sekä appelsiinin, sitruunan, mandariinin ja limetin eteerisiä öljyjä sekä vanilja-uutetta.

Tuotenumero:

11676 – €13,50 / 100 ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.

 


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *