Gold Luxuscreme – ylellinen aito kultaa sisältävä ihonvoide

Päivi BlöchlIhonhoito, YleistäLeave a Comment

Frankinsensi, mirha ja kulta – nämä kallisarvoisuudet on huolellisena käsityönä yhdistetty feelingin uudessa luksusvoiteessa. Tämä luksushoito vaativalle iholle päiväkäyttöön sisältää ravitsevia kasviöljyjä, kallisarvoisia eteerisiä öljyjä kuten ruusun, frankinsensin ja hippusen mirhaa samoin kuin 24-karaatista lehtikultaa – luksusta ja eleganttia hoitoa!

Tämä feelingin uusi luksusvoide sisältää puhdasta 24-karaatin kultaa – arvokas, jalo ja haluttu. Jo antiikin aikoina kultaa käytettiin kauneuden hoidossa sekä anti-aging-aineena.  Sanotaan että se vaikuttaa bakteereja vastaan ja nuorentaa ja kiinteyttää ihoa sekä antaa iholle kosteutta. Puhdas kulta saa ihon säteilemään, ihon ihon karisma voimistuu ja pienet linjat ja rypyt häviävät. Varsinkin silloin kun iho tuntuu väsyneeltä, kulta antaa sille uutta elannia, elämänenergiaa ja kirkkautta.

Luonnolliset kasviöljyt jojoba, kookos ja arganöljy ravitsevat ihoa luonnollisella tavalla. Varsinkin arganöljy tunnetaan sen nuorentavasta vaikutuksesta ja siksi sitä käytetään useissa korkealaatuisissa Anti-Aging-tuotteissa. Kylmäpuristettu arganöljy luomulaatuisena vaikuttaa antioksidatiivisesti, erittäin ihoa hoitavasti, uudistavasti, poistaen kutinaa ja sitä käytetäänkin kuivan, iäkkään, hilseilevän ja kutiavan ihon hoidossa.

Eteeriset ihot hivelevät ihoa sekä nenää, ne tuoksuvat kallisarvoisilta – luonnonpuhdas ruusu, frankinsensi ja mirha kuuluvat kallisarvoisten öljyjen joukkoon – ne kaikki löytyvät tästä uudesta Gold Luxuscrème:sta.

Gold Luxuscrème sisältää ne kallisarvoiset aineet, jotka Itämaan tietäjät toivat lahjoina – myrre, frankinsensi ja kulta. Todellista luksusta sekä ihollemme että aisteillemme! feelingin Gold Luxuscrème antaa iholle luonnollista hoitoa ja kauniin kiiltävän kosketuksen!

Gold Luxuscrème toimitetaan 30 millin Airless-pullossa. Näin otettaessa voidetta ei happea pääse tuotteeseen ja täten voiteen käyttöikä on noin 6 kuukautta. Pullo on klassinen ja jalo!

Tuotenumero:

18103 – NYT € 49,80 / 30ml


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *