Fresh Car Autotuoksutin – NYT TARJOUKSESSA

Päivi BlöchlSetit, Tuoksulyhdyt ja –lamput, YleistäLeave a Comment

Fresh Car-autotuoksutin huolehtii piristävästä mutta silti rentouttavasta tunnelmasta autossasi!

Sen käyttö on hyvin tehokasta ja helppoa: Fresh car-autotuoksuttimeen kiinnitetään koko pullo eteeristä öljyä tai tuoksusekoitusta, pulloon asennettava naru imee öljyä itseensä ja auton tuuletin pyörittää tuoksua autoon. Tuoksutin on helppo asentaa tuulettimeen eikä jatkuvaa öljyn lisäämistä tarvita lainkaan!

Fresh Car-Autotuoksutin on innovatiivinen auton tuoksutuslaite! Sen ehdoton etu on että tuoksuttimeen asennetaan pullo eteeristä öljyä tai tuoksusekoitusta jolloin säästyt laitteen lisätäytöltä! Tyyliltään Fresh car-autotuoksutin sopii jokaiseen autoon ja se käy jokaisen auton tuulettimeen – se voidaan asentaa pystyyn tai vaakatasoon. Tulet rakastumaan laitteen helppouteen, autosi tuoksuu pirteältä ja sinä ajat keskittyneemmin!

Miten Fresh Car Autotuoksutin toimii?

1.  Avaa eteerinen öljypullo ja irroita sen tippakorkki.
2. Korvaa pullon alkuperäinen tippakorkki pakkauksessa olevalla tippakorkilla ja  narulla. (Naru on tarkoitettu 10 ml pulloon mutta sen voi saksilla lyhentää sopivaksi myös 5 ml pulloon.)

3. Kierrä pullo kiinni FRESH CAR Autotuoksuttimeen. Varmista että pullo on kierretty kiinni loppuun asti, ettei eteeristä öljyä pääse valumaan pullosta ulos.

4. Kiinnitä FRESH CAR Autotuoksutin metalli‐clipillä auton tuulettajan ilmanvaihtorakoon. Metalliclippiä voidaan kääntää ja joten se on helppo asentaa.

5. Tuoksuttimessa on liukusäädin jolla on helppo säätää tuoksun voimakkuutta.

Fresh Car Vaihtosetti: Riippuen käytön määrästä, narun vaihtamista suositellaan noin 1‐3 kuukauden välein – samoin kuin tuoksun vaihtamista. Fresh Car vaihtosetissä on mukana 5 narua ja 2 tippakorkkia.

NYT TARJOUKSESSA – saat ilmaiseksi 10ml Vitalität (Elinvoimaa)-tuoksusekoituksen, kun tilaat Fresh Car-autotuoksuttimen!

Tuotenro.:

19865A – €32,50 / setti (norm. € 42,30)

Tarjous voimassa 30.09.2020 asti tai kunnes tavaraa riittää.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *