Frangipani Flair – Suihku-ja hiusshampoo (Frangipani Flair)

Päivi BlöchlIhonhoito, Kylpy- ja suihkutuotteet, KylpytuotteetLeave a Comment

Frangipani suihku-ja hiusshampoo puhdistaa ja hoitaa ihoa sekä hiuksia luonnollisella tavalla.

Hedelmäinen, kukkainen ja eksoottinen tuoksu vaikuttaa mieleen piristävästi ja tasapainottavasti. feeling suihku-ja hiusshampoot sopivat sekä ihonhoitoon että hiusten hoitoon. Korkealaatuiset aineosat takaavat hellän hoidon myös herkälle iholle.

Tämän uuden tuoksusekoituksen perustana ovat taivaalliselta tuoksuvat frangipanin kukat. Aktivoivat, tasapainottavat ja iloisen mielen tuottavat sitrusöljyt sekä kukkaistuoksut täydentävät tuoksun. Luonnonshampoossa olevat eteeriset öljyt tuovat hiuksiin pehmeän ja ylellisen tuoksun.

Vinkki: hyvin kuiville hiuksille suosittelemme ennen hiusten pesua hiusten hoitopakkausta luomulaatuisella  kookosöljyllä. Hiuksiin hierotaan 1 tl aitoa kookosöljyä, annetaan vaikuttaa 30 minuuttia tai pidempään ja sen jälkeen hiukset pestään miedolla Frangipani suihku-ja hiusshampoolla. Hiukset kiittävät koska ne saavat tervettä kiiltoa ja vahvuutta.

Tuotenumero:

15117 – €10,80 / 200ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *