feel the scent – Luonnonparfyymisetti

Päivi BlöchlSetit, TuoksusekoituksetLeave a Comment

feel the scent | Luonnonparfyymi-setti

Parfyymit ovat persoonallisuutemme allekirjoitus, sanotaan. Niillä on suuri vaikutus ulospäin mutta samoin myös sisäänpäin ja siten ne vaikuttavat myös henkilökohtaiseen hyvinvointiimme. Tämä elegantti parfyymisetti feel the scent sisältää kolme ihanaa luonnonparfyymiä jokaiseen tilanteeseen.

Luonnonparfyymi Love (10 ml) on kukkainen ja pirteä hyvänolontuoksu, joka herättää aistit ja tuo rauhaa ja rentoa oloa. Siinä olevat luonnonpuhtaat eteeriset öljyt vaikuttavat mielialaa kohottavasti ja edistävät rakkautta itseämme kohtaan sekä itsemme hyväksymistä sellaisen kuin olemme.

Luonnonparfyymi Wave (10 ml) antaa vaikutelman pirteydestä ja keveydestä, vaikuttaa ilahduttavasti ja mielialaa kohottavasti. Nämä pirteät tuoksunuotit saavat mielen hereille, avaavat aistit uudelle ja ovat loistavat seuralaiset tilanteissa, jossa pään on oltava valpas ja toimiva.

Luonnonparfyymi Time (10 ml) on ihana sydännuottien ja latvanuottien yhdistelmä , kevyt, piristävä, kukkainen ja rauhoittava yhtä aikaa. Hieno luonnonpuhtaiden eteeristen öljyjen yhdistelmä, sekä keholle että mielelle!

Nämä kolme erilaista parfyymiä hellivät mieltä ja henkeä. Kuten luonnonparfyymeillä on tapana, niiden tuoksu häviää ajan kuluessa pysymättä päiväkausia vaatteissa tai iholla. Tuoksujen luonnollinen keveys kertoo käyttäjänsä persoonallisuudesta hyvin yksilöllisellä tavalla. Luonnonparfyymit ovat herkän nenän luksusparfyymejä.

Setti sisältää:

Luonnonparfyymi Love, 10 ml

Luonnonparfyymi Wave, 10 ml

Luonnonparfyymi Time, 10 ml

Lahjapakkauksessa

Tuotenumero:

19878 – € 29,50 / setti TARJOUSHINTA (norm. € 36,00)

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.

 

 

 


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *