Eteeristen öljyjen ja aromaterapian tietopankki Suomeksi

Päivi BlöchlYleistäLeave a Comment

NYT MYYNNISSÄ SUOMESSA – Eteeristen öljyjen ja aromaterapian tietopankki! AINUTLAATUINEN, jatkuvasti päivitettävä tietopankki jokaiselle aromaterapian ammattilaiselle ja ystävälle!

Aromainfo-tietopankki sisältää – SUOMEKSI:
• eteeristen öljyjen profiilit, mukaan lukien kuva ja ainesosien graafinen esitys
• yli 400 reseptiä (huom. joka kuukausi lisätään uusia öljyjen reseptejä ja käyttövinkkejä – kun kaikki öljyt on lisätty, reseptejä on yli 400)
• yli 1000 tutkimusta
• lukuisia Wienin yliopiston tutkielmia yksittäisistä öljyistä ja aromahoidoista sekä niiden käyttömahdollisuuksista
• hakuvalikot:
• yli 400 erilaista käyttöaihetta (kliiniset sairauskuvaukset)
• yli 90 eri vaikutusta
• yli 500 erilaista ainesosaa
• varotoimenpiteet, alkuperämaat, kasvisuvut, tuotantomenetelmät, öljyjen jako elementteihin ja paljon muuta!

Tietokantaa päivitetään, täydennetään sekä laajennetaan jatkuvasti.

Aromainfo-tietopankin historiaa:
Dipl. aromapraktikko Ingrid Karnerilla oli jo vuonna 2003 idea tietokannasta, johon eteerisiä öljyjä koskevia tietoja voisi kirjoittaa ja josta niitä voisi etsiä nopeasti ja helposti. Vuonna 2009 hänen puolisonsa Bernhard päätti ohjelmoida web-pohjaisen tietokannan tietopankkia varten. Ajan myötä Ingrid on aina lisännyt, poistanut, päivittänyt ja tutkinut uudelleen tietoja ja kuvia eteerisistä öljyistä, ja 2019 Aromainfo-tietopankki oli viimein valmis julkaistavaksi suurelle yleisölle.

Dipl. aromapraktikko Päivi Blöchl on yksi feelingin aromaneuvojista ja kouluttajista, samoin kuin Aromainfon kouluttajista ja Ingridin yhteistyökumppaneista Itävallassa ja hän on ollut mukana tietopankin saksankielisen version testaajana alusta lähtien. Koulutusmatkoillaan Suomessa Päiviltä on jo vuosia pyydetty kirjaa, joka toisi ajankohtaista ja uutta tietoa aromaterapiasta ja eteerisistä öljyistä Suomeen. Päivi on kuitenkin – kokemuksen syvällä rintaäänellä – aina ollut sitä mieltä, että kirjat ovat aromaterapian alalla vain hetken aikaa ajankohtaisia. Tutkimustulosten määrä kasvaa, kasvien tieteelliset nimet muuttuvat, tulee uusia reseptejä – uusikin kirja jää hyvin nopeasti hyllyyn kun huomataan, ettei se olekaan enää aivan ajan tasalla. Siksi Päivi päätti Ingridin ja Bernhardin kanssa kääntää tietopankin suomeksi.

Tietopankkia uudistetaan jatkuvasti, joten se pysyy aina ajan tasalla ja turvallisen aromaterapian lähteenä suomenkielisille lukijoille!

Tietopankin lisenssi myydään käyttäjälle vuosi kerrallaan ja sitä voi käyttää tietokoneelta, läppäriltä, padiilta ja puhelimesta. Tarvitset vain internet-yhteyden.

Tietopankki löytyy täältä:
https://aroma-database.com/shop/?lang=fi

Tietopankin historiaa ja sen tekemisestä:
https://aroma-database.com/shop/kontakt/?lang=fi

Jos olet Aromafoorumi ry:n aktiivinen jäsen, saat vuosilisenssiin alennuksen. Aromafoorumi informoi jäseniään asiasta e-maililla.

Toivotamme ihania luku- ja opiskeluhetkiä!


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *