Kylpyöljy vilustuneille (Erkältungsbad)

Päivi BlöchlKylpy- ja suihkutuotteet, KylpytuotteetLeave a Comment

Kylpyöljy vilustuneille (Erkältungsbad )

Vilustuminen, flunssat ja virukset  vaimentavat elämäniloa. Feeling-Erkältungsbad ehkäisee sekä helpottaa oireita akuuteissa tilanteissa. Huolellisesti valitut luonnolliset, eteeriset  öljyt tuovat hyvää oloa ja helpottavat pään tukkoisuutta ja antavat tuotteelle yrttimäisen ja raikkaan aromin. Eteeriset öljyt, kuten saksanpihta, teepuu, eukalyptys, cajeput, aktivoivat  elimistön omaa puolustusjärjestelmää ja toimivat vilustumista, flunssaa ja viruksia vastaan  estäen tartuntaa. Kylpyöljyn pohjan  muodostavat luonnon kasviöljyt, jotka hoitavat ja uudistavat ihoa sekä pitävät sen terveenä.

Käyttö: Lisää 1-2 tl kylpyöljyä valmiiseen kylpyveteen ja sekoita suihkulla. Hyvää tekevät aineosat pääsevät kehoon sekä ihon että hengityksen kautta.

Vinkki: Kylvyn jälkeen riittää kun painelee ihoa pehmeästi pyyhkeellä. Hoitava öljykylpy jättää iholle hennon öljypinnan ja vaikuttaa siten ihoa hoitavasti ja suojaavasti. Kehoa ei enää tarvitse rasvata tai öljytä, iho on saanut täyden hoidon kylvyn aikana.

Ennaltaehkäisevä, antiseptinen, suojaava ja elimistön omaa puolustusjärjestelmää vahvistava vaikutus.

Tuotenumero:

13046 – €14,00 / 100ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen.
Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta.

 


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *