Daolia aromahöyrytin (Daolia Diffuser)

Päivi BlöchlTuoksulyhdyt ja –lamputLeave a Comment

DAOLIA aromahöyrystin tuoksuttaa eteeriset öljyt mikrosumutuksella ilmaan.

Mikrosumutus on kylmäsumutusta joten eteerisiä öljyjä ei lämmitetä eikä kuumenneta. Näin tuoksumolekyylit pääsevät huoneilmaan tehokkaasti mutta silti lempeästi.

Laitteen tuoksutusvoimakkuutta voidaan säädellä ja säätää toimimaan usealla tavalla. Joko tuoksutetaan jatkuvasti (tuoksutusvoimakkuus voidaan säätää) tai ajastimen avulla aktivoidaan 3-kertainen kierto (3x tuoksutus à 15 minuuttia, 30 minuuttia tauko – tässäkin vaihtoehdossa voidaan säädellä tuoksutusvoimakkuus). Täten Daolia-höyrystintä voidaan käyttää ja säätää juuri omien mieltymysten tai tarpeiden mukaan. Daolia sopii kotikäyttöön eli asuintiloihin, käytäviin, keittiöön jne.

Käyttökokemus: Ruoanlaiton jälkeen, esim. paistettaessa pihviä tai kalaa, jää ilmaan usein ei-toivottu tuoksu. Kun Daolian antaa tuoksuttaa 10 minuutin ajan suurimmalla teholla, käyttäen esim. Zitrus Potpouria-tuoksusekoitusta tai muuta pirteää tuoksusekoitusta, tuoksuu keittiössä jälleen pirteältä ja puhtaalta!

Daolia on myös tehokas isommissa tiloissa. Näin voidaan helposti ja tehokkaasti tuoksuttaa konferenssitilat, koulutustilat, lääkäreiden vastaanotot, kansliat, pankit (Tunnussana: corporate identity), ravintolat, Fitness-Studiot tai myyntitilat (Tunnussana: tuoksumarkkinointi) jne.
Käyttökokemusta: feeling kutsuttiin kerran Bregenzin kulttuuritalolle pitämään esitelmää „Tuoksun valta“. Meillä oli edellisen puhujan jälkeen aikaa vain 15 minuuttia saada juhlatila (330 nm2 ja tilan korkeus oli 6 metriä!!!) tuoksumaan hyvältä. Laitoimme Daolia-höyrystimen 10 minuutiksi tuoksuttamaan oven lähelle suurimmalla teholla ja lopuksi 5 minuutiksi tilan peränurkkaan. Onnistui täydellisesti! Saimme todella positiivista palautetta hyvin miellyttävästä ilmapiiristä juhlasalissa!

Käyttö: laita 20 – 50 tippaa luonnonpuhdasta eteeristä öljyä höyrystimeen, käynnistä ja tuoksu alkaa sumuttua tilaan.
Puhdistus & hoito: Helpointa on puhdistaa Daolia feelingin tätä tarkoitusta varten kehitetyllä puhdistusaineella, ”Reiniger für Raumbeduftungsgeräte”. Bio-alkoholi sekä puhdistava eteerinen appelsiiniöljy irrottavat pahimmatkin liat laitteesta. Laite tyhjennetään höyryttämällä laitteessa oleva „vanha“ öljy tai öljysekoitus, kunnes laite on tyhjä. Laitteeseen laitetaan sen jälkeen 1-2 TL puhdistussekoitusta ja laitetta pyöritetään varovasti kädessä jotta aine pääsee eri puolille lasisäiliötä. Laite käynnistetään noin 10 minuutiksi (kunnes neste on puhdistanut kaikki hienot lasikäytävät). Lopuksi neste kaadetaan höyrystimestä pois. Aivan lopuksi laite käynnistetään vielä hetkeksi, jotta sinne jäänyt alkoholi pääsee haihtumaan.

Huom.: esim. feelingin Kiitos – tuoksusekoitus (Danke-tuoksusekoitus), 5 ml, riittää jatkuvaan tuoksutukseen Daoliassa noin 18 tunnin ajan. Tämä tieto on vain esimerkki Daolia-höyrystimen tehokkuudesta, normaalisti 18 h on aivan liian pitkä aika jatkuvaan tuoksutukseen. mikä itse asiassa on liian voimakas tuoksutus.

Daoliaan on saatavissa myös varaosina lasikorkki ja lasikaulaosuus.

Daolian mitat:
Korkeus: noin 21cm
Läpimitta: noin 11,7 cm
Myyntikoko: kappale

Tuotenumero:
19992 – € 98,00 / kpl

 


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *