Cleany kasvojenpuhdistus-fluid (Cleany Gesichtsreinigung)

Päivi BlöchlIhonhoitoLeave a Comment

Ihoamme koettelevat päivittäin agressiiviset ympäristöhaitat ja siksi on tärkeää pitää hyvää huolta kasvojen herkästä ihosta.

Yksi kauniin ja terveen ihon tärkeimmistä tekijöistä on päivittäinen ihon puhdistus, jotta meikin rippeet ja muut aineet voidaan poistaa iholta kunnolla, eivätkä pääse vaikuttamaan iholla yön aikana. CLEANY kasvojenpuhdistus-fluid on käytännöllinen yhdistelmä kasviöljyä ja luonnollista biolaatuista hydrolaattia. Cleany puhdistaa ihon pehmeästi ja huolellisesti. Koska tuote sisältää sekä vesi- että rasva-aineosia, se poistaa iholta sekä rasvaliukoiset että myös vesiliukoiset aineosat. Täten Cleanylla voi huoletta poistaa myös maskaran, ilman että silmien aluetta tarvitsee erityisemmin hieroa.

Käyttö: Ravista aina ennen käyttöä! Koska olemme tarkoituksella jättäneet emulgaattorit pois tuotteesta, pitää öljy sekoittaa veteen. Kun ravistat pulloa, sekoitus muuttuu hienoksi emulsioksi.
Pumppusprayta suihkutetaan 2-3 kertaa kasvoihin ja rintakehään tai kostutetaan vanutuppo ja puhdistetaan sillä kasvot.
Sekä kasvot että rintakehä suositellaan puhdistettavaksi 2 kertaa päivässä – sekä aamulla että illalla.

Aineosat: manteliöljy, bio-ruusuhydrolaatti

Tuotenumero:

18184 – € 7,50 / 50ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *