Kistus 10:90 laimennettuna jojobaan (Cistrosenöl 10:90 in Jojoba) Cistus ladanifer

Päivi BlöchlEteeriset öljytLeave a Comment

Cistroseöljyä pidetään parantavana aineena ihmisille, jotka kärsivät tunnekylmyydestä.

Tämän öljyn tuoksu on hyvin intensiivinen, mutta laimennettaessa se muuttuu  eroottiseksi tuoksuksi jota käytetään usein parfyymien pohjatuoksuna. Laimennettuna cistroseöljy hoitaa tehokkaasti ihoa  ja onkin ensimmäinen valinta haavojen hoidossa.

Nimestään huolimatta Cistrose ei ole sukua ruusulle eikä myöskään Christroselle. Cistrose on alkujaan kotoisin Vähä- Aasiasta sekä Välimeren alueelta. Sen hennot, rypistyneet näköiset kukan lehdet sekä kukan keskiosan näyttävä muotoilu  ovat ominaisia tälle kasville.

Tässä kuvattu Cistroseöljy tuotetaan kasvin lehdistä ja oksista vesihöyrytislauksen avulla. Sen tuoksu on hartsimainen ja sen hieno aromi pääsee oikeuksiinsa vasta kun sitä on laimennettu tarpeeksi. feelingin cistroseöljyn on laimennettu 10:90 jojobaan joka tarkoittaa että 10% puhdas, eteerinen cistroseöljy voi toimia pohjatuoksuna korkealaatuisille luonnonparfyymeille ja antaa aromaattisille sekoituksille kirpeän mutta makean perustuoksun.

Cistroseöljy on varsinkin psyykkisellä puolella hyvin tehokas. ”Särkyneet sielut” ja sulkeutuneet sydämet avautuvat korkealaatuisen cistroseöljyn käytön myötä.  Varsinkin tunnekylmät, ja ihmiset joiden tunteita on syvästi loukattu, voivat suuresti hyötyä cistroseöljystä.

Myös hätätapauksissa, voimakkaasti verta vuotavissa haavoissa ja viiltohaavoissa Cistroseöljy on erittäin käyttökelpoinen. Se hoitaa ihoa ja edistää ihon uusiutumista. Näin ollen tämän öljyn käyttömahdollisuudet ovat hyvin monipuoliset, sekä ennaltaehkäisevästi aromahoidon alueella (makuuhaavat, ihon hankaamisesta johtuva punoitus, kutina jne.), kuten myös ihosairauksissa, kuten neurodermitis, psoriasis, sienitartunnat. Se sopii myös aineosaksi kotona käytettäviin hyvän olon aromatuotteisiin, tuottaen sydämen lämpöä, kohottaen itsetuntoa sekä antaen turvallisuutta.

Tuotenumero:

10911 – € 8,80 / 5ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *