Champaka laimennettuna 10:90 jojobaan (Champaka in Jojoba 10:90) Magnolia champaca var. alba

Päivi BlöchlEteeriset öljytLeave a Comment

Champaka laimennettuna 10:90 jojobaan

Magnolia viihtyy lämpöisissä olosuhteissa ja kasvaa pääasiassa Aasian alueella. Tämä ikivihreä puu, jota kutsutaan myös tulppaanipuuksi, kukkii huhtikuusta toukokuuhun. Kauniit, ihanat kukat tarkoittavat kukkaiskielessä kiitollisuutta, kauneutta, rakkautta, puhtautta ja syvää voimaa. Aasiassa näitä kukkia käytetään perinteisesti erilaisissa seremonioissa. Seremonioita varten kukista valmistetaan kukkavettä liottamalla kukkia vedessä jota sitten käytetään siunaamisessa ja rituaaleissa.

Champakaöljy on hyvin naisellinen öljy ja se saattaa herättää meissä eloon sisäisen jumalattaren.  Kukan tuoksu on runsas, täyteläinen ja hyvin viettelevä.

Vinkki: Kun Champakaöljyä laimennetaan reilusti, se „avautuu” parhaiten. Tuoksu avaa myös meidät ja antaa meille keveyttä. Jos tunnemme olomme väsyneeksi tai loppuunpalaneeksi, tämä tuoksu on todellinen voimanantaja.

Champaka lasketaan sydän- ja kruunuchakran hoitoöljyihin. feelingin Champakaöljy sisältää noin 13 % Eugenolia (lämmittää ja aktivoi), noin 11 % Benzylbenzoaattia (aktivoi ja afrodisoi) ja muita aineosia kuten1,8 Cineolia, linaloolia, methylbenzoaattia, nerolidolia jne. Champaka Absoluuttia käytetään aromaterapiassa myös kehon ongelmien helpottamiseen. Sen vaikutus on bakteereja tappava, kipua poistava, rentouttava ja maidontuotantoa edistävä.

Champakaöljy kehossa: krooniset kivut, maidontuotannon lisääntyminen, burnout, seksuaalinen haluttomuus, kylmät kädet ja jalat
Champakaöljyn käyttö mielen hoidossa: tavoitteen puuttumattomuuteen, hermostuneisuuteen, väsymykseen, haluttomuuteen, naisellisuuden ongelmiin, sisuttomuuteen, tunteeseen että on suljettu jonnekin

Resepti-idea: Hierontaöljy kahdenkeskisiin hetkiin

10 ml manteliöljyä / 4 tippaa Champaka-öljyä jojobassa / 4 tippaa santelipuuöljyä jojobassa / 4 tippaa greippiä

Asiantuntevassa käytössä ja annostelussa Champakaöljyllä ei tiedetä olevan sivuvaikutuksia.                                      :

Tuotenumero: 11941 – €19,80 / 10 ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *