Bentsoe, villi, resinoidi 80:20 laimennettuna alkoholiin (Bentzoe Resinoid Wildwuchs 80:20) Styrax tonkinensis

Päivi BlöchlEteeriset öljytLeave a Comment

Benzoe – Yksi parhaita öljyjä sielun lohduttamiseen ja haavojen paranemiseen (Eliane Zimmermann)

Benzoe resinoidin tuotantotapa on hyvin mielenkiintoinen: Kun Benzoe-puuta haavoitetaan, se alkaa erittää vaniljalta tuoksuvaa hartsia, joka auttaa puuta (ja myös ihmistä) haavojen paranemisessa. Tämä hartsi sekoitetaan liuottimeen (esim. alkoholiin), niin että tuoksuaineosat saadaan uutettua alkoholiin. Sen jälkeen seos tislataan jolloin syntyy liuotinaineista vapaa tahnamainen seos, nk. Concrete. Se sekoitetaan alkoholiin, lämmitetään, suodatetaan ja lopuksi  tislataan uudelleen (näin saadaan vahat pois) ja lopputuloksena syntyy nk. Absolue.
Käytön helpottamiseksi feelingin Benzoe  on laimennettu 80:20 alkoholiin.

Benzoeta käytetään pääasiassa iho-ongelmissa. Se sopii erinomaisesti kuivan, säröilevän tai punoittavan ihon hoitoon ja sopii hyvin ruusun ja santelipuun kanssa.

Höyryhengityksessä Benzoe tukee liman irtoamista, puhdistaa keuhkoja ja helpottaa hengitystä. Se vaikuttaa siis limaa irroittavasti, antiseptisesti, tulehdusta poistavasti ja helpottaa unen tuloa. Varsinkin lapset rakastavat Benzoen tuoksua!
Lisäksi Benzoe edistää henkisiä kykyjä ja vahvistaa tietoisuutta. Sielulle tämä pehmeä ja ihana tuoksu antaa turvallisuuden tunnetta. Se lämmittää sydäntä, helpottaa hermostuneisuutta ja tunnepuolen uupumista sekä ärtymystä.

Käyttöohje: Benzoe-uute on hieman paksua ja siksi pullossa on lasta. Avaa pullo varovasti, jotta arvokas Benzoe ei sotke esim. vaatteita.

Tuotenumero:

10022 – € 9,80 / 10ml

Lähde: kirjallisuus


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *