Aurinkoöljy LSF30 (Sonnenöl LSF30)

Päivi BlöchlIhonhoito, Kasviöljyt, Vartalo- ja hierontaöljytLeave a Comment

Tämä ihoa hoitava aurinkoöljy sisältää bio-karanjaöljyä ja bio-tyrniöljyä jotka ravitsevat ihoa ja tekevät siitä hehkuvan. Luonnollinen mineraalinen valosuodatin heijastaa ultraviolettisäteet luonnollisella tavalla ja huolehtii näin tehokkaasti aurinkosuojasta päästä jalkoihin ja myös koko perheelle.

feelingin uuden aurinkoöljyn SK 30 ominaisuuksia:
• välitön valosuoja (UVA ja UVB)
• tasapainoinen UVA/UVB-suoja suhteessa 1:3
• 100% luonnollinen, mineraalinen suoja
• vedenkestävä
• ilman nanoteknologiaa
• ilman alkoholia
• ilman synteettisiä valosuoja-aineita
• ilman synteettisiä väri-, valo- ja säilöntäaineita
• ilman emulgaattoreita
• ei eläinkokeita
• vaaraton korallilautoille, veden organismeille ja vesistöille
• ilman mikromuoveja
• 100% luonnolliset aineosat
Käyttö: Levitetään laajasti ja runsaasti keholle ennen aurinkoon menoa. Suositellaan laitettavan useamman kerran jotta valosuoja pysyy. Saattaa värjätä hieman vaatteita.

Huom.: Vaikka iholla on aurinkosuoja, on suositeltavaa että auringossa ei oleilla liian kauan. Suojaavat vaatteet, hatut ja aurinkolasit kannattaa muistaa. Jatkuva auringossa oleilu saattaa olla vaaraksi teveydelle. Suositellaan auringon välttämistä keskipäivän aikaan. Aurinkovoidetta kannatta käyttää reilusti, liian vähäinen määrä vähentää suojaa.

Tietoa aurinkoöljyn SK 30 aineosista:
Bio-karanjaöljy / Karanjaöl bio (Pongamia glabra seed oil) on kallisarvoinen kasviöljy, joka tuotetaan karanjapuun siemenistä. Euroopassa karanjaöljy tunnetaan myös pongamiaöljynä. Öljy ei ole vielä kovin tunnettu mutta Intiassa tämä luonnontuote on hyvin arvostettu ayurveda-lääketieteessä. Karanjaöljy vaikuttaa ihoa hoitavasti, tulehdusta poistavasti ja bakteereja vastaan. Sitä käytetään ihosairauksien lievittämiseen koska se antaa iholle ravitsevia lipidejä. Karanjaöljyä käytetään mielellään juuri auringonsuojatuotteissa koska se estää UV-säteilyä ja sillä on kevyt valonsuojakerroin. Yhdessä luonnollisen mineraalisen aurinkosuodattimen, titaniumdioksidin kanssa, se heijastaa tehokkaasti UV-säteitä. Lisäksi se tekee ihosta pehmeän ja joustavan ja sopii hyvin kauneudenhoitoon.

Titaniumdioksidi / Titanium Dioxid (Titanium Dioxide) on mineraalinen valonsuojafiltteri, joka heijastaa UV-säteitä. Se on 100% luonnollinen ja sertifioitu luonnonkosmetiikkaan. Luonnonkosmetiikassa se yhdistetään piihin, nämä pigmentit ovat kooltaan noin 140-170 nm eivätkä tämän vuoksi kuulu nanoalueeseen. Näin „muutetut“ titaniumdioksidi-hiukkaset heijastavat UV-säteet eivätkä ne pääse kulkemaan syvälle ihoon – mineraalinen valosuoja, joka heihastaa säteet takaisin ja suojelee näin ihoa.

Bio-granaattiomenansiemenöljy / Granatapfelkernöl bio (Punica granatum seed oil) tuotetaan granaattiomenan siemenistä puristamalla, siemenet sisältävät paljon punicin-happoa, joka on moninkertaisesti tyydyttämätön ja tunnettu antioksidatiivisesta vaikutuksestaan. Se ravitsee ihoa ja sitä käytetään varsinkin kuivan, kypsän ja auringosta kärsineen ihon hoidossa.

Bio-tyrniöljy / Sanddornöl bio (Hippophae rhamnoides oil) on täydellinen suojaöljy iholle ja limakalvoille. Se vaikuttaa ravitsevasti, uudistavasti ja poistaa vahvasti tulehdusta. Ihonhoidossa sitä käytetään hyvällä menestyksellä ihon valmistamiseen kesää varten, koska se tekee ihosta kestävämmän UV-säteitä vastaan.

E-vitamiini / Vitamin E (Tocopherol) tuotetaan kasveista, se vaikuttaa antioksidatiivisesti ja ihoa hoitavasti. Se myös nostaa tuotteen käyttöikää luonnollisella tavalla.

Persikkauute / Pfirsich-Extrakt (Prunus persica kernel oil) imeytyy nopeasti ihoon, tukee ihon suojausmekanismeja ja antaa tuotteelle myös miellyttävän tuoksun.

Aineosat Sonnenöl SK 30: bio-karanjaöljy, Titanium Dioxid, bio-granaattiomenansiemenöljy, bio-tyrniöljy, e-vitamiini, persikkauute

Tuotenumero:
18291 – € 36,80 / 50ml

Tiedot kirjallisuudesta. Kysy lisää feelingin aromaneuvojalta!


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *