Atlas-seetri, luomu (Atlas Zedernöl bio) Cedrus atlantica

Päivi BlöchlEteeriset öljytLeave a Comment

Atlas-seetri (bio) (Atlas Zeder bio) tuoksuu tummalle puulle, lämpöiselle ja balsamimaiselle.

Tämä voimakkaasti vaikuttava eteerinen seetripuun öljy parantaa haavoja  ja edistää haavakudoksen  uusiutumista,  siksi sitä käytetään  ihosairauksien hoidossa. Sen ihoa uusivan ja supistavan vaikutuksen vuoksi sitä käytetään myös aknen hoidossa! Supistavan vaikutuksen vuoksi Atlas-seetripuun öljy on myös hyvä apukeino selluliitin hoidossa. Atlas-seetri-öljy vaikuttaa lisäksi antiseptisesti ja limaa irroittavasti hengitysteiden sairauksissa, sitä voidaan siis käyttää myös bronchiitissa ja allergisessa nuhassa.

Öljyn tumma ja rohkaiseva tuoksu tekee hyvää pelkotiloissa ja hermostuneisuudessa mutta myös agressioissa ja huolien himmentäessä päivää. Se saa maadoittumaan ja löytämään jälleen oman „keskitien”.  Se lohduttaa, rauhoittaa ja saa jälleen nousemaan jaloilleen. Tämä tuoksu välittää voimaa, rohkeutta, selkeyttä ja vahvistaa itsetuntoa.

Atlas-seetripuun öljyn afrodisoivaa vaikutusta voi vielä täydentää ruusulla ja jasmiinilla!

Muita käyttötapoja: seetripuun öljy sopii hyvin  koiden karkoittamiseen. Tiputa pari tippaa atlas seetri-öljyä vanutuppoon tai tuoksukiveen ja laita se vaatekaappiin.

Tuotenumero:

Bio006 – €7,80 / 10 ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.

 


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *