Hoitoöljy arpiin (luomu) (Narbenöl bio)

Päivi BlöchlIhonhoito, Vartalo- ja hierontaöljytLeave a Comment

Luomuöljy arpien hoitoon

Kehomme osaa itse „korjata“ pienet vahingot ja loukkaantumiset, ilman että iholle jää silminnähtäviä arpia. Ihon ylin kerros, epidermis, lähettää loukkaantuneeseen kohtaan soluja, jotka sulkevat haavan. Suurissa ja vakavissa loukkaantumisissa, joihin liittyy syvät haavat, ihon luonnollinen oma parantaminen siirtyy sidekudokselle. Iho uusiutuu kyllä, mutta usein näkyviin jää ruma arpi.

Arvet voivat aiheuttaa erilaisia ikäviä tuntemuksia kehossa, kuten kuumotusta, kutinaa tai jännitettä sekä myös kipua. Usein arvet aiheuttavat niiden kantajalle myös häpeää tai jopa psyykkisiä ongelmia. Varsinkin jos arvet ovat näkyvällä paikalla, kuten käsivarsissa, rintakehällä tai kasvoissa. Parantajat ovat myös sitä mieltä että arvet vahingoittavat meridiaanien toimintaa ja siitä saattaa aiheutua keholle lisää ongelmia, kuten esim. migreeniä. Arpien kantajat ovat myös todenneet että he tuntevat sään vaihtelun kehossaan erityisen voimakkaasti.

Tukeaksesi kehon omaa paranemisprosessia uuden arven kehittyessä suosittelemme seuraavaa:

  1. Älä raavi
  2. Verenkierto pitää olla tehokas, jotta arven paraneminen nopeutuu
  3. Säästä tuoretta arpea saunalta ja voimakkaalta auringonsäteilyltä (solarium)
  4. Käytä feelingin luomulaatuista, arpien hoitoon tarkoitettua öljyä arpeen sekä sitä ympäröivään ihoon. Ihosta tulee pehmeä ja sileä. Jos arpi on hyvin uusi, öljyä saa levittää vain varovasti, älä hiero.

feeling kehitti arpien hoitoon bio-laatuisen öljyn korkealaatuisista kasviöljyistä, täydennettynä  tehokkailla mutta lempeillä eteerisillä öljyillä.

Öljyn pohjan muodostavat kontrolloidusta biologisesta tuotannosta saadut macadamianpähkinäöljy, villiruusunöljy, Calophyllumöljy sekä ekologisesta tuotannosta saatu mäkikuisman öljy. Varsinkin villiruusun öljy edistää verenkiertoa ja onkin arpien hoidossa yksi parhaimmista kasviöljyistä. Se yhdistettynä muihin kasviöljyihin, saa aikaan pehmeän, terveen ja joustavan ihon.

Luonnolliset eteeriset öljyt, kuten laventeli extra, teepuu, porkkanansiemenöljy, cistrose ja frankinsensi ovat ihoystävällisiä eteerisiä öljyjä ja tukevat kehon omaa paranemisprosessia.

Tuotenumero:

14095 – € 17,50 / 50ml

Ingredients/INCI: Macadamia integrifolia bio, Prunus amygdalus dulcis bio, Rosa rubiginosa bio, Calophyllum inophyllum bio, Hypericum perforatum bio, Parfum (= sekoitus 100% luonnonpuhtaita eteerisiä öljyjä kuten laventeli, teepuu, neroli, villi frankinsensi, Cistrose), Tocopherol.
linalooli*, limoneeni*, geranioli*, farnesoli*, sitronellooli*.
* mainittujen eteeristen öljyjen aineosia.
Allergeenit voivat vaihdella chargesta riippuen.

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *