Aromaterapian peruskurssi Tampereella

Päivi BlöchlAromaterapiakoulutus, KoulutuksetLeave a Comment

HALUATKO OPPIA HOITAMAAN ITSEÄSI JA LÄHEISIÄSI LUONNOLLISESTI JA TURVALLISESTI?
AROMATERAPIAN PERUSKURSSI – Tampere 16.6. -17.6.2018 klo 10-17

Hoitola Natursole, Aleksanterinkatu 28 A 2.krs, Tampere

Kurssilla opit perusasioita aromaattisten öljyjen käyttötavoista, turvallisesta annostelusta ja sekoittamisesta. Lisäksi tutustut n. 25 eteeriseen öljyyn sekä perusöljyihin ja kukkavesiin ja opit käyttämään niitä oman terveytesi ja kauneudenhoitosi tukena. Saat vinkkejä omien ja läheistesi ongelmien hoitamiseen luonnonmukaisella tavalla. Opit hyödyntämään öljyjä stressin torjunnassa sekä hyvän mielen ja jaksamisen lisäämisessä.

Aiheina mm. Aromaterapian historia, hoitokäsitys ja kokonaisvaltaisuus, aromaterapia käytännössä, hajuaisti ja tuoksujen merkitys hyvinvointiin, Eteeristen öljyjen valmistusmenetelmät, säilyvyys ja laatukriteerit, öljyjen imeytyminen kehoon ihon ja hengityksen kautta, sisäinen käyttö, kontraindikaatiot eli käyttörajoitukset, oikea annostelu, sekoittaminen, ensiaputoimenpiteet, tutustuminen n. 25 eteerisen öljyn vaikutuksiin, perusöljyt, kukkavedet.

Hinta 190 e, sisältää alv 24 % ja materiaalit.

Kurssista saa todistuksen.

Sitova ilmoittautuminen 31.5 mennessä Terttu Saksala puh 040 5899862, tai terttu.saksala@gmail.com

Ilmoittautumisen yhteydessä laskutetaan 50 e varausmaksu jota ei palauteta peruutuksen sattuessa. Kurssin perutaan ja maksu palautetaan vain lääkärintodistuksella.

TULE TUTUSTUMAAN IHANIEN TUOKSUJEN MAAILMAAN!!!


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *