Aromaterapian peruskurssi Tampereella 17-18.8.2019

Päivi BlöchlAromaterapiakoulutus, Koulutukset, YleistäLeave a Comment

Tällä aromaterapian peruskurssilla tutustut myös feelingin tuotteisiin ja eteerisiin öljyihin!

HALUATKO OPPIA HOITAMAAN ITSEÄSI JA LÄHEISIÄSI LUONNOLLISESTI JA TURVALLISESTI?

Kurssilla opit perusasioita aromaattisten öljyjen käyttötavoista, turvallisesta annostelusta ja sekoittamisesta.
Lisäksi tutustut n. 25 eteeriseen öljyyn sekä perusöljyihin ja kukkavesiin ja opit käyttämään niitä oman terveytesi ja kauneudenhoitosi tukena. Saat vinkkejä omien ja läheistesi ongelmien hoitamiseen luonnonmukaisella tavalla. Opit hyödyntämään öljyjä stressin torjunnassa sekä hyvän mielen ja jaksamisen lisäämisessä.

Aiheina aromaterapian historia, hoitokäsitys ja kokonaisvaltaisuus, aromaterapia käytännössä, hajuaisti ja tuoksujen merkitys hyvinvointiin, eteeristen öljyjen valmistusmenetelmät, säilyvyys ja laatukriteerit, öljyjen imeytyminen kehoon ihon ja hengityksen kautta, sisäinen käyttö, kontraindikaatiot eli käyttörajoitukset, oikea annostelu, sekoittaminen, ensiaputoimenpiteet, tutustuminen n. 25 eteerisen öljyn vaikutuksiin, perusöljyihin ja kukkavesiin. Kurkistamme myös eläinten aromaterapiaan.

Kurssin hinta 190.00 € sis. materiaalin ja todistuksen. Kurssi laskutetaan kahdessa erässä, varausmaksu 50€ heti ja loppuosa ennen kurssia.

Kurssipäivät la-su klo 10-17:00. Lounas omakustanteinen.

Sitova ilmoittautuminen 12.8 2019 mennessä
Terttu Saksala puh 040 5899862, tai terttu.saksala@gmail.com

Ilmoittautumisen yhteydessä laskutetaan 50 e varausmaksu joka palautetaan vain mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta.

TULE TUTUSTUMAAN IHANIEN TUOKSUJEN MAAILMAAN!!!


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *