Aromaterapian peruskurssi Jyväskylässä

Päivi BlöchlAromaterapiakoulutus, Koulutukset, YleistäLeave a Comment

Suomen Aromaterapia- yhdistys järjestää  AROMATERAPIAN PERUSKURSSIN

Kurssilla opit aromaattisten öljyjen käyttötapoja, turvallisen annostelun ja sekoittamisen. Opit käyttämään eteerisiä öljyjä, kasviöljyjä sekä kasvivesiä terveytesi ja kauneudenhoidon tukena.  Kurssin sisällössä mm. öljyjen valmistus- ja käyttömenetelmät, luokitus ja annostelu sekä turvallisuus. Hajuaistin merkitys ihmiselle, öljyjen vaikutuskanavat.

Kurssin kouluttajana on diplomiaromaterapeutti ja luontaishoitaja Terttu Saksala. Kurssista saa todistuksen, joka oikeuttaa aromaneuvojan titteliin.

Kurssin hinta yhdistyksen jäsenille 200€, ei jäsenille 250€ sis. materiaalit, terapeuttisen öljysekoituksen sekä pientä tarjoilua.

Sitovat ilmoittautumiset 31.1.17 mennessä joko Terttu Saksalalle (terttu.saksala@gmail.com) 040 589 9862 tai Elina Karilalle (suomen.aromaterapeutit.ry@ gmail.com).

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittautumisesta saat vahvistuksen sähköpostiin. Kurssi laskutetaan sähköpostitse, epvm 10.2.17. Mikäli os. peruu osallistumisensa 31.1.17 jälkeen, kurssista veloitetaan 125€. Esteen sattuessa paikan voi luovuttaa toiselle henkilölle, kun siitä sopii yhdistyksen edustajan kanssa. Mikäli kurssi peruuntuu, yhdistys maksaa maksun kokonaisuudessaan takaisin.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *