Aromaterapian peruskurssi

Päivi BlöchlAromaterapiakoulutus, Koulutukset, YleistäLeave a Comment

Tule oppimaan aromaterapian perusteet ja tutustumaan feelingin eteerisiin öljyihin ja tuotteisiin!
Pälkäneellä torstaina ja perjantaina 7 – 8.7.2022 klo 10-17.00

HALUATKO OPPIA HOITAMAAN ITSEÄSI JA LÄHEISIÄSI LUONNOLLISESTI JA TURVALLISESTI?

Kurssilla opit perusasioita aromaattisten öljyjen käyttötavoista, turvallisesta annostelusta ja sekoittamisesta.Lisäksi tutustut n. 25 eteeriseen öljyyn sekä perusöljyihin ja kukkavesiin ja opit käyttämään niitä oman terveytesi ja kauneudenhoitosi tukena. Saat vinkkejä omien ja läheistesi ongelmien hoitamiseen luonnonmukaisella tavalla.


Opit hyödyntämään öljyjä stressin torjunnassa sekä hyvän mielen ja jaksamisen lisäämisessä. Aiheina aromaterapian historia, hoitokäsitys ja kokonaisvaltaisuus, aromaterapia käytännössä, hajuaisti ja tuoksujen merkitys hyvinvointiin, eteeristen öljyjen valmistusmenetelmät, säilyvyys ja laatukriteerit, öljyjen imeytyminen kehoon ihon ja hengityksen kautta, sisäinen käyttö, kontraindikaatiot eli käyttörajoitukset, oikea annostelu, sekoittaminen, ensiaputoimenpiteet, tutustuminen n. 25 eteerisen öljyn vaikutuksiin, perusöljyihin ja kukkavesiin.


Kurssin hinta 180.00 € sis. materiaalin ja todistuksen.
Tule opiskelemaan Pälkäneelle ihanaan B&B Villa Eerolaan, tunnelmalliseen maalaismiljööseen. Voit yöpyä talossa, yö 58 e, hintaan kuuluu tukeva aamiainen. Emäntä Kirsi valmistaa meille maittavan lounaan 11 e hintaan.

Kysymykset ja ilmoittautumiset suoraan järjestäjälle: Terttu Saksala puh 040 5899862 tai terttu.saksala@gmail.com


Terttu Saksala, Avalon coaching, Luontaishoitaja, Aromaterapeutti, vyöhyketerapeutti, jäsenkorjaaja, LKLn hyväksymä kouluttaja. Elämäntaidon valmentaja, Master coach, NLP-Master, Enneagrammi-ohjaaja
TULE TUTUSTUMAAN IHANIEN TUOKSUJEN MAAILMAAN!!!


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *