Laventelispray, laimentamaton, luomu (Lavendelspray bio pur)

Päivi BlöchlEteeriset öljyt, IhonhoitoLeave a Comment

Luonnonpuhdas eteerinen bio-laatuinen laventeliöljy käytännöllisessä suihkupullossa – täydellinen apuri hätätilanteessa kuten esim. palohaavassa, pienissä loukkaantumisissa sekä psyykkisen tasapainon tasaamiseen.

Luonnonpuhdas eteerinen laventeliöljy tuotetaan tislaamalla kukkiva yrtti. Laventeli on yksi aromaterapian monipuolisimmista öljyistä. Sitä voidaan laittaa tipoittain laimentamattomana iholle (esim. pienissä palohaavoissa, hyönteisten pistoissa, ihon epäpuhtauksissa, ihosienessä, jalkasienessä jne.). Luonnonpuhtaalla laventeliöljyllä on antiseptisen, tulehdusta poistavan sekä rauhoittavan ominaisuutensa vuoksi erittäin laaja vaikutusalue. Tuskin mistään öljystä löytyy niin paljon tutkimustietoa sekä käyttökokemuksia kuin laventelista.

Nämä kaikki tekijät yhdessä olivat meille tärkeitä joten päätimme kehittää puhtaasta bio-laventeliöljystä laventelisprayn, jota on helpompi käyttää myös useissa hätätilanteissa.

Aidon laventelisprayn (bio) käyttöalueita:

Ensiapuna pienissä loukkaantumisissa | Laventeliöljy vaikuttaa voimakkaasti antiseptisesti, antibakteerisesti sekä tulehdusta poistavasti ja sitä voidaan laittaa tipoittain laimentamattomana iholle. Tämä mieto öljy ei kirvele ja sopii sen vuoksi myös ensiapuna lapsille. Suihkuta kerran tarvittavalle alueelle.
Palohaavat | Kuten jo René-Maurice Gattefossé tiesi, on laventeli SE vaikuttaja palohaavoissa. Juoksuta kylmää vettä palohaavaan ja suihkuta laventeliöljyä palokohtaan. Toista vuorotellen. Myös auringon polttamalla iholla laventeli lievittää kipua ja poistaa iholla olevaa jännitystä sekä tulehduksen oireita.
Lievitystä hyönteisten pistoissa | Olipa kyseessä hyttynen tai ampiainen – hyönteisten pistot ovat epämukavia. Eteerinen laventeliöljy voidaan tiputtaa laimentamattomana pistokohtaan ja se vaikuttaa siinä antibakteerisesti, tulehdusta ja turvotusta poistavasti ja lievittää kutinaa.
Tyynyspray edistämään unen tuloa | Koska laventeliöljy vaikuttaa voimakkaasti tasapainottavasti, stressiä lieventävästi ja unentuloa edistävästi, vaikuttaa yksi suihkutus tyynyyn jopa pieniä ihmeitä tekevästi.
Parfyymispray stressiin | Laventeli soveltuu psyykkisesti vaikuttavien ominaisuuksiensa vuoksi hyvin stressiin, hermostuneisuuteen, pelkoihin ja sydämentykytyksiin. Se rauhoittaa ja tekee meistä vahvan stressitilanteissa.
Rentouttava kylpyöljy | Lämmin laventelikylpy on erinomainen rentoutumiseen, unen tuloon tai joka päiväiseen huolien irtipäästämiseen. Kylpyyn tarvitaan 1 rl manteliöljyä ja siihen ruiskutetaan 2 suihkausta bio-laventelisprayta (määrä vastaa 8 tippaa eteeristä öljyä 10 ml perusöljysekoituksessa).

Annosteluvinkki: 1 pumppaus laventelisprayta vastaa noin 4 tippaa.

Vinkki: Ideaali myös koti- ja matka-apteekkiin!

Tuotenumero:

10444 – € 22,50 / 20ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.

 


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *