Abrsorberilla luot omat ihanat huoneilmatuoksu-spraysi!

Päivi BlöchlYleistäLeave a Comment

Absorber on ainesosa joka on feeling-spray – tuotteiden perusta.

Sitä käytetään pahojen hajujen neutraloimiseen. Tuotekehitysryhmä on pitkään etsinyt mahdollisuutta, jolla päästään luonnollisesti eroon pahoista hajuista – Absorber on ratkaisu tähän pulmaan!

Feeling Absorber on 100 % luonnollinen tuote. Kaikki feeling-sprayt sisältävät Absorberia koska se vapauttaa tilan pahoista hajuista ja teho kestää pitkään. Luonnollisella Absorberilla on monia etuja:

• se neutralisoi tehokkaasti pahat hajut ja pitää ne pois kauan

• se on 100 % luonnollista alkuperää

• ympäristöystävällinen

• hajoaa luonnossa

• ei sisällä mitään haitallisia aineosia

Luonnollinen Absorber toimii biokemiallisesti. Pahan hajun neutralisointi ei tapahdu peittämällä hajua vaan hajut sitoutuvat molekyyliriippuvuutensa vuoksi eivätkä aistit tunnista niitä enää; haju niinsanotusti häviää. Hajun hävittämisestä on vastuussa biokemiallinen reaktio.

Näemme tehtäväksemme huoneilman parantamisen. Väljähtynyt ja ummehtunut huoneilma, bakteerit ja virukset ilmassa haittaavat keskittymiskykyä ja saavat nopeasti aikaan matalapainetta mielialassa. Tämä kaikki laskee elämisen laatua. Paras ja nopein tapa saada ilmatila raikkaaksi ja puhtaaksi on hajumolekyylien sitominen biologisesti. Tuloksena on tietoisesti suunnattu häiriön poistaminen ja ilmatilan muuttaminen puhtaaksi ja raikkaaksi. Samalla estetään bakteerien kasvu ja lisääntyminen huoneilmassa. Tekee hyvää sekä ihmiselle että ympäristölle ja tieteellisten testien mukaan hajuhaitat vähenevät. Feelingillä on tieteelliset todisteet Absorberin vaikutuksista bakteerien lisääntymistä vastaan.

Absorberin käyttöalue on laaja, käsittäen kaikki mahdolliset tilat jotka kaipaavat raikastamista. Esimerkiksi tupakanhaju, jätteet, vauvojen vaipat, maatilan hajut, kotieläinten hajut, WC:n hajut, autoissa muodostuvat hajut (pahoinvointi, kaatuneet ja valuneet nesteet), jne, poistuvat absorberilla. Feeling tarjoaa valikoiman huoneilmaan tarkoitettuja spraytä jotka sekä hävittävät pahaa hajua tilassa että parantavat huoneilmaa.

Jos haluat sekoittaa itsellesi oman huoneilmaa raikastavan sprayn, suosittelemee sprayn peruspohjaksi luonnollista Absorberia. Huoneilman spray, joka on tehty vedestä (tai alkoholista) sekä eteerisistä öljyistä ei kestä kauaa ilmassa ja tuoksu häviää nopeasti. Kun spray tehdään Absorber-pohjalla, saadaan ensin neutralisoitua pahat hajut ja eteeriset öljyt kestävät ilmassa paremmin ja pidempään Absorberin käyttö huoneilmaa raikastavissa spray-ssä: 90% hydrolaattia tai vettä, 8% feeling Absorberia, 2% eteerisiä öljyjä

Toivotamme mukavia tuoksuhetkiä ja keksimisen iloa kun valmistat omaa, henkilökohtaista spraytäsi!

Tuotenumero:

1025 – €19,80 / 100ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *