Uudelleentäytettävät inhalaatiopuikot (lasi/alumiini) (Inhalierstifte Glas/Alu wiederbefüllbar)

Päivi BlöchlPullot ja purkit, YleistäLeave a Comment

Matkalle mukaan sekä jokapäiväiseen käyttöön!

Inhalaatiopuikko, joka tunnetaan myös nimellä tuoksutikku, on erittäin käytännöllinen tapa hyödyntää luonnollisia, puhtaita eteerisiä öljyjä hengityksen kautta.

Inhalaatiopuikkoa käytetään eteeristen öljyjen kuivainhalointiin. Sitä voidaan käyttää tarpeen mukaan täyttäen se yksittäisellä eteerisellä öljyllä tai tuoksusekoituksella.

feelingin uudet inhalaatiopuikot ovat alumiinia, sisälle tulevan puuvillatikun säiliö on lasia. Puikot ovat uudelleentäytettäviä ja niitä voidaan käyttää hyvin pitkään. Jos haluat tehdä oman, yksilöllisen inhalaatiopuikon, valitse sinulle sopiva eteerinen öljy tai tuoksusekoitus, jolla on haluttu vaikutus. Huomaa kuitenkin öljyjen vasta-aiheet, koska kaikki öljyt eivät sovellu kaikille. Lisää sitten 10–15 tippaa haluttua öljyä mukana tulevaan puuvillatikkuun. Aseta puuvillatikku lasisäiliöön, ruuvaa rei’itetty metallisuojus sen päälle ja aseta sisäosa värilliseen alumiinikuoreen – henkilökohtainen tuoksusi on nyt aina saatavissa!

Jos tuoksun voimakkuus on sinulle liian heikko, voit lisätä öljyn määrää. Vain muutama tippa riittää ja tuoksusi on taas intensiivisen raikas!

Vaihda puuvillatikku 2–3 kuukauden käytön jälkeen tai vaihdettaessa tuoksua. Kierrä rei’itetty korkki irti ja vedä tarvittaessa pinseteillä käytetty puuvillatikku lasiputkesta.
Kostuta sitten uusi puuvillatikku halutulla eteerisella öljyllä ja laita se lasiputkeen. Tarvittaessa voit ottaa inhalaatiopuikon taskusta missä vain, hengittää haluttua tuoksua syvään 2-3 kertaa ja nauttia vaikutuksesta.

Setti:
3 uudelleentäytettävää inhalaatiopuikkoa (lasia/alumiinia) väreissä hopea, sininen ja violetti (väriä ei voida valita) sekä 6 kpl puuvillatikkua

Tuotenumero:
19155 – € 12,80 / setti


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *