Vilustuminen-tuoksusekoitus (Erkältung)

Päivi BlöchlTuoksusekoituksetLeave a Comment

Vilustuminen-tuoksusekoitus (Erkältung)

Vilustumissairaudet, varsinkin kylmään vuodenaikaan, ovat epämukavia ja saavat elämänilon katoamaan. feelingin Vilustuminen-tuoksusekoitus  on tehty erityisesti  ennaltaehkäisemään ja lievittämään vilustumisoireita. Se tekee olosta kevyemmän, vapauttaa hengitystiet ja antaa uutta energiaa samoin kuin saa meidät jälleen hengittämään vapaasti.

Vilustuminen tuoksusekoitus koostuu hienoista talvituoksuista , kuten “ Eukalyptus globulus, saksanpihta ja Cajeput. Nämä voimakkaat ja vahvat puut vahvistavat  ihmisen elimistöä. Vilustuminen-tuoksusekoitusta voidaan siis myös hyvin käyttää ylipäätään kehon ja mielen vahvistamiseen. Luonnonpuhdas tuoksusekoitus  tekee hyvää myös  silloin kun käytät sitä savesta tehdyssä tuoksukivessä, tuoksulyhdyssä tai kätevässä aromahöyrystimessä. Näin saadaan  kädenkäänteessä aikaan miellyttävä tunnelma huoneeseen.

Vinkki: Tämä pidetty vilustumissekoitus löytyy myös kylpyöljyn muodossa.   Kylpyöljy vilustuneille (Ölbad Erkältung) on kylmään vuodenaikaan miellyttävä tapa päästä eroon yskästä, kurkkukivusta ja äänen käheydestä!

Vaikutus: vahvistava, vapauttava, hengitysteitä avaava

Käytetään yskässä, äänen käheydessä, nuhassa, kehon vahvistamiseen ja huoneilman desinfiointiin

Koostumus: Eukalyptus globulus, laventeli, Cajeput jne.

Tuotenumero:

11102 – € 9,90 / 10ml

11105 – € 37,50 / 50ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *