Teepuubalsami (Teebaumbalsam)

Päivi BlöchlBalsamitLeave a Comment

Tiedotusvälineissä on viime aikoina ollut usein esillä  Australian ihmekasvi, Teepuu eli Teetree.

Tämän parantavan kasvin vaikutukset ovat hyvin laajat eikä niitä voi  liikaa korostaa! Aidon teepuuöljyn käytössä kannattaa kuitenkin olla varovainen ja siitä syystä olemme kehittäneet feeling-teepuubalsamin. Se on ihanteellinen tuote  kuivalle, vahingoittuneelle ja kärsineelle iholle. Sen käyttöä suositellaan varsinkin kuiviin kyynärpäihin, käsiin, ihon epäpuhtauksiin ja finneihin. Teepuubalsami saattaa tuoda myös helpotusta huonosti parantuviin haavoihin, arpiin sekä ekseemoihin. Kokeile myös vilustumisoireissa ja flunssassa! Tämä hellävarainen luonnon apu on hyvä vinkki pieniin hätätapauksiin sekä myös ennaltaehkäisyyn.

Tuotenumero:

18025 – €10,00 / 30 ml

18166 – €28,00 / 100 ml

18035 – €56,00 / 250 ml

Ingredients/INCI: Glycine soja bio, Cera flava bio, Prunus amygdalus dulcis, Simmondsia chinensis, Parfum (= sekoitus 100% luonnonpuhtaita eteerisiä öljyjä kuten teepuu, laventeli, bio-sininen kamomilla), Tocopherol.
Linalooli*, Limoneeni*, Geranioli*
* mainittujen eteeristen öljyjen aineosia.

Allergeenit voivat vaihdella chargesta riippuen.

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *