Talven taika (Weihnachtszauber), setti

Päivi BlöchlEteeriset öljyt, TuoksusekoituksetLeave a Comment

Talven taika – Weihnachtszauber

Kun päivät lyhenevät ja vuosi alkaa olla lopuillaan, alkaa mieleen hiipiä joulun odotus. Miten tuemme parhaiten itseämme ennen joulua ja joulun kiireitä? Aidot ja luonnolliset tuoksut tekevät hyvää!

Eteerinen bio-veriappelsiinin öljy (Blutorangenöl bio) tuotetaan hedelmän kuorista puristamalla. Sen tuoksu on hedelmäinen, makea ja se saa meidät hymyilemään. Se piristää ja tasapainottaa mieltä. Huoneilmaan se taikoo iloisuutta ja keveyttä ja bio-laatunsa ansiosta sitä voidaan käyttää myös keittiössä, esim. piparkakkujen ja sokerikuorrutusten aromatisointiin samoin kuin punssin maustamiseen!

Bio-Hopeakuusi (Silbertanne bio) tuo metsän tuoksut sekä olo- että makuuhuoneeseen. Hopeakuusen metsäinen tuoksu avaa hengitysteitä ja saa meidät hengittämään syvempään, aivan kuin pitkällä kävelyllä metsässä. Tämä ilmaa puhdistava öljy ei tuo vain juhlallista tunnelmaa vaan se vaikuttaa myös ilmassa bakteereja ja viruksia vastaan, poistaen ilmasta taudinaiheuttajia. Vinkki: Tiputa joka päivä 1-2 tippaa hyvältä tuoksuvaa bio-hopeakuusen öljyä joulukuuseen ja näin saat sen tuoksumaan kuin juuri metsästä tuodun kuusen koko joulun ajan!

Joulu-tuoksusekoitus (Weihnacht) sopii talveen, sen eteeriset öljyt kuten mandariini, saksanpihta, kaneli, neilikka ja ripaus Ylang Ylangia tekevät ilmapiiristä jouluisen ja juhlallisen, kuin hedelmäisen, hienostuneen ja vastaleivottujen piparkakkujen ja vastakeitetyn punssin tuoksun (kaneli ja neilikka).

Sydänrasia(Herzdose) sisältää jokaiselle tuoksulle oman pienen sydämenmuotoisen tuoksukiven – pari tippaa tuoksusekoitusta tiputettuna tuoksukivelle saa hetkessä ilman tuoksumaan juhlavalta!

Setti sisältää:
Sydänrasia, setti
Joulu-tuoksusekoitus (Weihnacht), 5 ml
Bio-veriappelsiini (Blutorange bio), 10 ml
Bio-hopeakuusi (Silbertanne bio), 5 ml
Kangaspussi

Tuotenumero:
19488 – NYT TARJOUKSESSA € 28,80 (norm. € 36,60) / setti

Tiedot kirjallisuudesta. Kysy lisää feelingin aromaneuvojalta tai aromaterapeutilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *