Sunshine-vartalo- ja hierontaöljy (Sunshine Körper- und Massageöl)

Päivi BlöchlIhonhoito, Vartalo- ja hierontaöljytLeave a Comment

Sunshine-öljysekoitus antaa ihollesi sävyn joka on kuin suoraan Karibian auringon alta, vaikka olisit varjossakin. Paras aurinkosuoja on edelleen järkevä auringonotto. Jos mahdollista, vältä suoraa auringonpaistetta ja keskipäivän aurinkoa. Sunshine -öljy antaa ihollesi suojaa kertoimella 3 joka  tarkoittaa että Sunshine on ideaali tuote jo hieman ruskettuneelle iholle tai auringonottoon varjossa. Tämän tuotteen perustana ovat puhtaat jojoba-, manteli-, tyrnimarjan- ja macadamianpähkinän öljyt.

Niihin on lisätty eteerisiä öljyjä kuten ruusu, patsuli, ylang ylang ja santelipuu. Tämä ainutlaatuinen sekoitus antaa Sunshinelle eksoottisen, ihanan tuoksun.

Yhä useammat asiakkaat kertovat meille käyttävänsä Sunshinea myös hoitavana vartaloöljynä. Kokeile ja huomaa itse. Sunshine-öljyssä yhdistyvät viettelevä tuoksu ja ihanteellinen  ihonhoito, kaikki luonnon antimilla.

Vaikutus: tukee ruskettumista, silottava, kosteutta antava.

Tuotenumero:

14026 – €16,80 / 100ml

Ingredients/INCI: Simmondsia chinensis bio, Prunus amygdalus dulcis bio, Macadamia integrifolia bio, Parfum (= sekoitus 100% luonnonpuhtaita eteerisiä öljyjä kuten bergamotti, veriappelsiini, Petitgrain bio, tislattu limetti, bio-patsuli, santelipuu, vetiveri, Ylang Ylang bio, ruusu villi frankinseni, jasmiini) Hippophae rhamnoides bio, Tocopherol.
Limoneeni*, Geranioli*, Linalooli*, Farnesoli*, Citraali*, Benzylbenzoaatti*, -salicylaatti*, Citronellooli*, Eugenooli*.
* mainittujen eteeristen öljyjen aineosia.
Allergeenit voivat vaihdella riippuen chargesta.

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä.  Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *