SUN FIT-Setti *tarjoussetti*

Päivi BlöchlIhonhoito, Kasviöljyt, Setit, Vartalo- ja hierontaöljytLeave a Comment

Oletko sinä SUN-FIT – Valmiina aurinkoon?

Yksi ihon tärkeimmistä tehtävistä on suojata sisäelinjärjestelmäämme ja kehoamme auringonsäteilyltä. Kesällä me autamme ihoa tässä tehtävässä kun käytämme aurinkovoidetta eli annamme iholle yhden kerroksen suojaa, joka reflektoi suurimman osan auringonsäteistä. Ihon suojaaminen pitäisi kuitenkin aloittaa aikaisemmin, ei vasta keskikesällä. Me voimme valmistaa ihoa säteilyä varten jo keväällä.

Varsinkin karotenoidit, toisarvoiset kasvinaineosat, jotka vaikuttavat antioksidatiivisesti, voivat auttaa ihoa kehittymään vahvemmaksi UV-säteitä vastaan. Näin ne valmistavat ihoa parhaalla mahdollisella tavalla kesää varten. Karotenoideja löydämme elintarvikkeista, kuten porkkanasta, paprikasta, appelsiinista, tomaatista, maissista, aprikoosista, villiruusunmarjoista, tyrnistä sekä vihreistä elintarvikkeista kuten pinaatista, viherkaalista, mangoldista jne. Terveellisintä on nauttia karotenoideista yhdessä muiden arvokkaiden ainesosien, kuten C- ja E-vitamiinin sekä monien hivenaineiden kanssa.

Luonnonapteekista löydämme kasviöljyn, joka sisältää koko valikoiman suojaavia kasvinosia eli tyrnimarjasta puristettu öljy! Tyrniöljyyn puristetaan sekä hedelmä että siemenet ja lopuksi seos lingotaan, niin että siitä saadaan hedelmäisen makuinen, hyvin voimakkaasti oranssinvärinen, parantava öljy.

Tyrnimarjan hedelmälihasta puristetun öljyn vaikutus on laaja ja todella vaikuttava – sitä pidetään parhaimpana suojaöljynä iholle sekä limakalvoille. Se toimii vahingoittuneen ihon suoja- ja hoitoöljynä ja vaikuttaa tulehduksia vastaan, haavoja hoitavasti, ihoa hoitavasti, ärsytystä vähentävästi ja ihoa uudistavasti. Se tekee ihosta vahvemman säteilyä vastaan ja juuri sen vuoksi sitä kutsutaankin säteilynsuojaöljyksi. Sitä käytetään tehokkaasti mahan ja suoliston tulehduksissa, suun ja kurkun alueen tulehduksissa sekä sädehoitojen aikana.
Huom.: On olemassa myös tyrnimarjansiemenöljyä, jossa vain siemenet on puristettu. Se ei sovi auringonsuojaöljyksi koska siitä löytyy vain hiukkanen näitä arvokkaita karotenoideja.

Tyrnimarjan hedelmälihasta puristetun bio-öljyn sisäinen käyttö: Keväällä ihon valmistamiseksi aurinkoa varten (erityisesti myös aurinkoallergiaa vastaan) suositellaan päivittäin otettavaksi 1 teelusikallinen, noin 3 kuukauden ajan. Lapsille suositellaan noin ½ teelusikallista päivässä.

Tyrnimarjan hedelmälihasta puristetun bio-öljyn ulkoinen käyttö – SUNCARE Vartalo- ja hierontaöljy: Tyrnimarjan hedelmälihasta puristettu öljy vaikuttaa ulkoisesti käytettynä ennaltaehkäisevästi ja ihoa vahvistavasti, mutta myös uudistavasti auringossa palaneella iholla. Koska tämä öljy värjää hyvin voimakkaasti, sitä käytetään max. 5 % seoksena muiden kasviöljyjen ja eteeristen öljyjen kanssa. Näin SUNCARE-öljysekoitusta voidaan käyttää iholla ennaltaehkäisevästi jo keväällä ja se voidaan levittää koko keholle. Kesällä sitä voidaan käyttää hyvin myös AFTER SUN-öljynä.

Tyrnimarjatuotteiden ennaltaehkäisevä käyttö , sekä sisäisesti että ulkoisesti , antaa hyvän aurinkosuojan erityisesti aurinkoallergiasta kärsiville.

Mitä hyötyä on tyrnimarjatuotteiden käytöstä?
• Ihosta tulee vahvempi ja se kestää paremmin auringonsäteitä
• Ihon palamisen vaara pienenee (Muista silti käyttää auringonsuojavoidetta!).
• Ihon vanheneminen hidastuu, ihon uusiutumista edistetään!
• Taipuvaisuus auringonallergiaan vähenee.
• Rusketus on tasainen ja säilyy pidempään.

Eli NYT kannattaa aloittaa ihon hoitaminen ja Suncare Varatalo- ja hierontaöljyn käyttö, ulkoisesti ja säännöllisesti – luonnollista tyrnimarjan hedelmälihasta puristettua bio-kasviöljyä sisäisesti päivittäin!

Tuotenumero: 19887 – NYT €22,50 (norm.hinta €28,80)

Tarjous voimassa 30.9.2019 asti.

SUN-FIT-SETTI | Valmiina aurinkoon sisältää: Suncare Vartaloöljyn, 100 ml + Bio-Tyrnimarjan hedelmälihasta pueristetun öljyn (Sanddornfruchtfleischöl bio), 20 ml

Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.


JAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *